Lider PSD, replică neașteptată: "Îl cunosc pe Nicușor Dan, nu i-aș fi dat niciodată votul". SONDAJ

Clotilde Armand a iscat o controversă inimaginabilă, după alegerile locale. Ea a fost adevărata surpriză a acestor alegeri pentru că, deși româncă de câteva luni, aproape i-a suflat primăria PSD-istului Dan Tudorache. Ea susține că a și făcut-o și cere insistent renumărarea voturilor, prin orice mijloace posibile. Sâmbătă se anunță o ieșire în stradă pentru această cauză. 

Alessandra Stoicescu a cerut părerile PSD și ale PNL, în direct, la Antena 3, cu privire la renumărarea voturilor în Sectorul 1. 

Europarlamentara PSD Claudia Țapardel subliniază: "Sunt de 15 ani în politică și am învățat că în politică trebuie să înveți să pierzi cu decență. Trebuie să accepți că ai pierdut și să aștepți următoarele alegeri. (...) Îl cunosc pe Nicușor Dan de când eram consilier general, dar nu i-aș fi acordat niciodată votul. Am apreciat dedicația, dar a avut un contracandidat pe măsură. Oamenii din Sectorul 1 îl cunosc pe Dan Tudorache, îi cunosc activitatea și i-au acordat votul. A fost o diferență foarte mică de voturi. BEC a luat o decizie potrivit legii". 

"Sunt două aspecte. Aspectul legal care, din păcate, spune că nu se mai pot renumăra voturile și aspectul moral care spune că se poate", a opinat deputatul PNL, Virgil Guran. 

"Regulile trebuie îndeplinite", a adăugat Claudia Țapardel. Liberalul Guran a replicat: "Asta e o concepție PSD-istă". 

VEZI ȘI: Acuzații de fraudare a votului. Oamenii ies în stradă sâmbătă


Votează în sondajul DCNEWS părerea ta! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel