Kate Middleton, umilită. Biografa regală Katie Nicholl, detalii despre suferința Ducesei: S-a lovit de o mare presiune

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Biografa regală a dat-o de gol pe Kate Middleton.

Kate Middleton este cea mai iubită ducesă din Anglia, are o familie apreciată de lumea largă, o apariție de milioane și un zâmbet larg mereu pe buze. Cu toate acestea, detalii despre viața ei și despre trecutul ei nu au fost făcute publice, dar acum, biografa regală Katie Nicholl a făcut dezvăluiri despre viaţa neliniştită pe care a avut-o în copilărie, în şcoală.

Se pare că la vârsta de 13 ani, pe vremea când studia la Downe House, un internat de fete din Berkshire, soţia Prinţului William a fost ţinta agresiunii colegelor sale de clasă.

Kate Middleton, umilită de mică

Biografa regală Katie Nicholl a vorbit despre calvarul prin care a trecut Kate Middleton şi despre existenţa ei neplăcută ca tânără studentă.

"Este o şcoală foarte elitistă şi s-a lovit de o mare presiune. Multe dintre colegele ei se luptau cu probleme alimentare. Toate voiau să fie cea mai frumoasă şi cea mai fit. Kate a suferit de când a intrat în această şcoală", a spus biografa.

Katie Nicholl a completat că, datorită aspectului ei subţire şi înalt, Kate "s-a remarcat din motive greşite şi a fost tachinată pentru că era stângace, slabă şi cu un cap mai înaltă decât toate celelalte fete".

Ducesa de Cambridge a fost atât de nefericită la acest internat, încât, într-un final, părinţii ei au decis s-o mute la o şcoală cu o atmosferă mai puţin crudă, şi anume la Marlborough. (Vezi FOTO cu Kate Middleton din timpul școlii)

Kate Middleton, "jignită și dezamăgită" de Meghan Markle

Expertul regal Katie Nicholl a făcut referire și la dezamăgirea pe care a avut-o Kate Middleton din cauza lui Meghan Markle.

Aceasta susține că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, crede că acuzațiile conform cărora ar fi făcut-o pe Meghan Markle să plângă, acum doi ani, înainte de nunta regală, sunt "umilitoare, jignitoare". 

Mai mult, Katie Nicholl a spus că nu a auzit niciodată ca Ducesa de Cambridge să jignească pe cineva pentru că aceasta este "foarte atentă la felul în care îi tratează pe cei din jur".

"Kate nu a dorit niciodată să se sugereze în presă că ea și Meghan ar fi implicate în vreun conflict, așa că povestea asta este foarte dură pentru ea. Există diverse variante ale acelei întâmplări și pretinde că Prințul Harry și Meghan sunt perfecți conștienți că nu sunt în poziția de a da o replică", a spus expertul regal pentru OK Magazine, citează protv.ro

Katie Nicholl a completat că Ducesa Kate Middleton s-a arătat "întristată, jignită și dezamăgită" de interviul lui Meghan și Harry.

În timpul interviului cu Oprah, Meghan a spus că Ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă: "Kate s-a supărat dintr-un anumit motiv, dar apoi și-a asumat incidentul și și-a cerut scuze. Apoi mi-a adus flori".

Kate Middleton, secretul frumuseții. Trucul ieftin și sănătos pe care-l aplică pentru un ten luminos

La aproape 39 de ani, Ducesa de Cambridge arată impecabil, are o eleganță aparte și o frumusețe ce te lasă fără cuvinte.

Cu toate acestea, Kate Middleton apelează și la unele trucuri de beauty și chiar dacă nu a vorbit niciodată despre asta, apropiații Familiei Regale i-au dezvăluit secretele. 

Secretul tenului lui Kate Middleton

Astfel, secretul din spatele fotografiilor impecabile și a tenului luminos al viitoarei Regine a Marii Britanii stă în câteva produse deloc costisitoare. 

Din regimul ei zilnic de frumuseţe nu lipseşte niciodată uleiul de măceşe, dar nici acizii graşi, bogaţi în proteine, alături de vitaminele A şi C.

Uleiul de măceşe este un aliat ideal pentru frumusețea Ducesei, pentru că-i oferă o piele hidratată şi luminoasă. Mai mult, uleiul este bogat în antioxidanţi, atenuează cicatricile, ajută la reducerea aspectului liniilor fine și a vergeturilor, arată hellomagazine.com

Se spune că Ducesa a descoperit acest ulei în timpul sarcinii sale cu prințesa Charlotte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel