Kate Middleton și Meghan Markle poartă aceeași marcă de adidași. Cât COSTĂ o pereche. Stocurile s-au epuizat imediat

Cât costă o pereche de adidași de la firma pe care Kate Middleton și Meghan Markle o adoră.

De-a lungul timpului, Kate Middleton și Meghan Markle au ajutat la epuizarea stocurilor mai multor brand-uri de încălțăminte, haine sau bijuterii.

Acestea poartă, de cele mai multe ori, cercei ieftini cu rochii de mii de dolari, iar specialiştii sunt de părere că la mijloc e o strategie de marketing. Cele două ducese au contribuit la popularizarea brandurilor britanice și în plus, au câştigat popularitate, un bun de preţ pentru angajamentele lor diplomatice şi politice.

Kate Middleton și Meghan Markle, fanele aceluiași brand de adidași

Într-o călătorie în Scoția, cea mai recentă în care Ducesa de Cambridge l-a însoțit pe Prințul William, aceasta a renunțat la hainele elegante și la rochii în favoarea unei șinute sport, mai puțin formale, la care a asortat o pereche de teniși albi.

În timpul mini-turneului, Kate Middleton și Prințul William au mers în vizită în orașul universitar unde s-au întâlnit pentru prima dată. Pentru această ocazie, Kate a trebuit să își aleagă o ținută care să îi permită să meargă mult pe jos. De aceea, ea a ales o pereche de adidași confortabili. 

Kate Middleton a purtat un blazer negru și un pulover negru cu dungi, pantaloni negri și o pereche de adidași Veja Esplar. Este o noutate pentru ducesa care, in ultima vreme, a ales să poarte exclusiv adidași marca Superga.

Cât costă o pereche de teniși ca cei purtați de Kate Middleton

Kate Middleton este cunoscută că se îmbracă de la magazine obișnuite sau de la designeri locali. La o simplă căutare pe internet, am aflat că o pereche de adidași asemănători cu cei purtați de ducesa de Cambridge nu depășește 200 de dolari, conform people.com, citează tvmania.ro

Kate Middleton nu e singura care poartă această pereche de adidași. Meghan Markle, considerată rivala Ducesei este un mare fan al acestei mărci. 

În anul 2018, când Meghan Markle a fost fotografiată purtând adidași Veja, acțiunile companiei au crescut cu 113%, mai scrie sursa citată.

Meghan şi Kate dau tonul în MODĂ. Motivul pentru care poartă cercei IEFTINI cu rochii SCUMPE

Anul trecut, de exemplu, Kate a purtat o pereche de cercei de 10 dolari cu o rochie de 222 de dolari. A repetat gestul câteva luni mai târziu, când a asortat la o rochie de 2.000 de dolari cercei de 6 dolari.

Meghan a adoptat şi ea această tendinţă, alegând pentru o nuntă cercei de 6 dolari şi o rochie Valentino de 10.000 de dolari.

Stiliştii spun că gestul este unul deliberat, făcând parte dintr-o strategie pentru a ajunge la inimile fanilor din toate categoriile socio-economice. Combinând piese de lux şi accesorii pe care şi le permite toată lumea, cele două ducese arată o bună cunoaştere şi sprijin pentru industria modei, citează Mediafax.

Kate Middleton și Meghan Markle, RĂZBOI pe titlu. Cine va fi "Prințesa de Wales", rezervat DOAR Prințesei Diana

Mai multe voci susțin că atunci când Ducesa de Cambridge va ajunge „Regină Consoartă”, i se va putea da dreptul de a folosi titlul de Prințesă de Wales, rezervat doar Prințesei Diana.

Practic, aceasta este o nouă situație delicată la care Meghan Markle va fi nevoită să ia parte. De-a lungul timpului, au apărut zvonuri care spuneau că motivul renunțării la statutul de membri seniori ai Casei Regale ar fi chiar Kate Middleton, căreia Casa Regală Britanică îi oferă totul. 

Astfel, atunci când prințul Charles va devini rege, este posibil să treacă titlul de Prinț de Wales pe numele lui William şi al lui Kate, iar odată cu încoronarea Prințul William, Kate va deveni „Regină Consoartă”.

Deși Camilla, Ducesa de Cornwall, în vârstă de 72 de ani, are în prezent dreptul să fie cunoscută drept Prințesa de Wales, nu folosește acest titlu din cauza asocierii sale de durată cu prima soție a Prințului Charles.

Prințesa Diana este ultima femeie de la Casa Regală britanică care a purtat titlul de Prințesa a Țării Galilor și există posibilitatea ca ducesa Kate să fie următoarea.

Va împușca trei titluri odată

„Când Charles va moșteni tronul, Ducele de Cambridge va deveni automat Ducele de Cornwall și Ducele de Rothesay printre alte titluri asumate de către moștenitorul tronului, care toate pot ajunge la William. În calitate de soție a lui William, Kate va deveni Regină Consoartă, ducesă de Cornwall și de Rothesay. În cazul în care ducele de Cambridge ar fi făcut prinț al Țării Galilor, Kate va deveni automat Prințesa de Wales.

La fel, odată cu succesiunea lui William, Kate va deveni Regina Consoartă, deci va împuşca trei titluri dintr-o dată", a declarat Iain MacMarthanne, expert în monarhia britanică, pentru Express.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel