Kate Middleton, Prințul William și Camilla, EXCLUȘI. Regina Eisabeta, decizia care schimbă o regulă veche de ani de zile

Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge

Kate Middleton, Prințul William și copiii Reginei au fost excluși dintr-o tradiție veche de ani de zile. Decizia surprinzătoare de la Casa Regală.

Un obicei de la Casa Regală britanică va fi schimbat radical după ani de zile. 

Mai exact, este vorba despre clopotele de la Westminster Abbey care sună, de obicei, pentru a marca zilele de naștere ale membrilor Casei Regale.

De acum înainte însă clopotele vor fi trase doar pentru membrii selectați ai Familiei Regale și, potrivit The Mirror, Kate Middleton nu se va afla printre aceștia. Anul acesta, pe 9 ianuarie, ziua de naștere a Ducesei de Cambridge, a prins-o în plin lockdown în Marea Britanie.

Ducesa de Cambridge nu va auzi clopotele tradiționale de la Westminister Abbey când își va sărbători cea de-a 40-a aniversare, din cauza schimbărilor intervenite pentru a reduce costurile.

"Din cauza provocărilor financiare pe care le-a adus pandemia COVID-19 și, în consultare cu Palatul Buckingham, clopotele vor suna acum doar pentru zilele de naștere ale MS Regina și ale Prințului de Wales", a declarat o sursă a Casei Regale.

Mai mult, clopotele nu vor mai răsuna nici măcar pentru zilele de naștere ale copiilor Reginei Elisabeta, prințesa Ann, prințul Andrew, prințul Edward, nici pentru Ducesa de Cornwall, Camilla, dar nici pentru Prințul William sau Kate Middleton, și nici pentru cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis.

În viitor, se vor face auzite doar pentru Regina Elisabeta și pentru Prințul Charles.

Kate Middleton a enervat-o la culme pe Regina Elisabeta: Nu era condiția să fie Regină. A îngreunat situaţia

Chiar dacă mulți se așteaptă sau s-au gândit că Ducesa a avut o viață ușoară după ce a intrat în Familia Regală, lucrurile nu stau chiar așa. 

Un expert regal merge până acolo încât susţine că, după naşterea primului ei copil, Prinţul George, Kate s-ar fi plâns reginei despre greutăţile întâmpinate în creşterea lui.

Corespondentul regal Katie Nicholl susţine că atât Prinţul William, cât şi Ducesa de Cambridge au avut mari dificultăţi atunci când au devenit pentru prima data părinţi, scrie okmagazine.ro.

"Kate a avut o conversaţie cu regina în cadrul căreia s-a confesat că îi este greu când este singură cu George, iar faptul că nu are o bonă full time a îngreunat situaţia", a spus Nicholl în cadrul documentarului True Royalty: Kate Middleton: Heir We Go Again.

De fapt, aceasta a fost încă de la început alegerea Ducilor de Cambridge: Kate şi William şi-au dorit să fie ei cel care îl cresc pe George şi nu bonele sau alte ajutoare regale.

"Au făcut asta de la naştere băiatului, pe 22 iulie, până în septembrie, apoi au recrutat o bonă", a declarat Nicholl.

Această bonă au fost spanioloaica Maria Borallo, care a rămas, încă, în serviciul familiei, ajutând la creşterea Prinţului George, acum în vârstă de opt ani, a Prinţesei Charlotte, de şase ani, şi a Prinţului Louis, de trei ani.

Kate Middleton a şocat-o pe Regina Elisabeta

Mai mult, se pare că soția Prințului William a șocat-o pe Regina în anul 2008. 

În 2008, cu doi ani înainte ca Prinţul William şi Kate Middleton să se logodească, Regina Elisabeta a II-a şi-ar fi exprimat nemulţumirea din cauza modului în care Kate cheltuia banii într-o perioadă în care Marea Britanie era afectată de criza economică mondială care lovise toată planeta.

Recent, jurnaliştii britanici au scos la suprafaţă faptul că Regina Elisabeta a II-a nu era deloc mulţumită de atitudinea viitoarei Ducese și asta pentru că pasiunea pentru vacanţele scumpe nu se potrivea deloc cu imaginea unei posibile viitoare Regine.

Mai ales că sumele imense cheltuite de William şi Kate în 2008 erau în antiteză cu problemele financiare care afectau mulţi britanici la acea vreme.

Suverana în vârstă de 95 de ani ar fi spus că "mutarea ostentativă dintr-o stațiune de vacanță de cinci stele în alta nu era condiția prealabilă pentru o tânără destinată, eventual, să fie regină".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel