Kate Middleton, imagini de colecție la 40 de ani. Fotograful ei, impresionat: Aduce SPERANȚĂ în întreaga lume!

Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge

Cum a pozat Kate Middleton la 40 de ani.

Pe 9 ianuarie, Kate Middleton a împlinit vârsta de 40 de ani, iar cu ocazia aceasta, pe pagina ofială de Instagra a Ducilor de Cambridge au fost publicate trei imagini realizate de fotograful italian Paolo Reversi.

"Aceste noi portrete publicate pentru a celebra 40 de ani vor fi expuse public în trei locuri: la Berkshire, St Andrews şi Anglesey, în cadrul expoziţiei National Portrait Gallery de la Londra intitulată "Coming Home", înainte de redeschiderea muzeului în 2023", se arată pe contul oficial de Twitter și Instagram al ducelui şi ducesei de Cambridge.

În imagini, Kate Middleton poartă creaţii Alexander McQueen şi cercei care i-au aparţinut prinţesei Diana. 

Fotograful de modă Paolo Roversi a lucrat cu vedete precum Naomi Campbell şi Kate Moss şi a descris fotografia ducesei drept "un moment de pură bucurie".

În plus, Paolo Roversi a spus că ducesa ar putea "aduce speranţă în întreaga lume" cu "energia ei pozitivă", scrie The Guardian

În singura imagine color publicată, Kate Middleton a purtat o rochie roşie asimetrică McQueen cu un umăr, cercei împrumutaţi de Regina Elisabeta şi o coafură deschisă, cu bucle largi, în timp ce are o ipostază lejeră cu mâinile în buzunarele rochiei.

Mesajul inedit al Reginei Elisabeta pentru Kate Middleton

Regina Elisabeta a II-a nu a lăsat ca ziua Ducesei de Cambridge să treacă neobservată. Pe contul oficial al Casei Regale a Marii Britanii a fost scris un mesaj de felicitare adresat lui Kate Middleton, alături de o serie de fotografii ale acesteia aflată în cadrul mai multor întruniri. 

"Îi urăm ducesei de Cambridge o zi de naștere frumoasă și la mulți ani", a fost mesajul de pe Instagram, la care a fost atașat și un emoticon sub formă de balon.

Kate Middleton ține regimul de fitness al Prințesei Diana

Antrenorul personal al celebrităților, Ty Brennand, spune că silueta lui Kate Middleton este una dintre cele mai dorite.

Kate Middleton face exerciții în fiecare zi cu un antrenor personal și este membră a scumpului Harbour Club din Chelsea, care a fost un favorit al Prințesei Diana.

Ducesei îi place să facă mai multe tipuri de sport, dar favoritele ei sunt yoga și CrossFit-ul, dar și tenisul și schiul cu familia.

Ce DIETĂ ciudată ține Kate Middleton. Meniul Ducesei seamănă cu unul de spital

Kate Middleton, "SORA pe care Harry n-a avut-o niciodată". Dezvăluire uluitoare: A pierdut-o

Duncan Larcombe, un jurnalist care s-a ocupat peste 10 ani de Familia Regală, a dezvăluit recent că relația dintre Prințul Harry și Kate Middleton este din ce în ce mai rece.

Nu mai este un secret faptul că odată cu intrarea lui Meghan Markle în Casa Regală, relațiile Prințului Harry cu familia sa s-au răcit, iar lucrurile s-au înrăutățit după ce Ducii de Sussex au renunțat la statutul de membri seniori, s-au mutat în SUA și au făcut acuzații publice în interviul cu Oprah Winfrey. 

Potrivit lui Larcombe, s-a vorbit la un moment dat despre faptul că Kate Middleton este sora pe care Prințul Harry, motiv pentru care a declarat că "ducesa de Cambridge nu mai este sora pe care prințul Harry nu a avut-o niciodată", citează The Sun

Jurnalistul susține că zilele lor de prietenie au apus de mult timp.

"Nu mai este vorba despre o relație de prietenie" - citește mai departe pe DC NEWS.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel