JO 2012: Alina Dumitru s-a accidentat ușor la tâmplă

OLY-2008-JUDO-PODIUM
OLY-2008-JUDO-PODIUM

Echipa olimpică a României pare urmărită de ghinion. După ce Larisa Iordache, speranța lotului feminin de gimnastică, acuză dureri mari la un călcâi, iar participarea sa la concurs este pusă sub semnul întrebării, o altă sportivă, Alina Dumitru, s-a accidentat la cap, miercuri seară, ea având nevoie de îngrijiri medicale.

Campioana olimpică de la Beijing la judo, Alina Dumitru, s-a lovit în apropierea tâmplei drepte în momentul în care voia să arunce gunoiul, ea având nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a lovit de un dulap.

Alina Dumitru a declarat, pentru Mediafax, că în urma accidentului are o mică zgârietură.

"S-a întâmplat aseară când aruncam gunoiul. M-am lovit de un dulap mai mare. M-am accidentat uşor, mi-am pus gheaţă şi am o mică zgârietură. Nu e nimic grav", a spus Dumitru.

Din fericire, mama sportivei, Mariana Dumitru, susţine că fata ei va obţine o medalie chiar şi în ciuda acestei accidentări. "M-a sunat, şi mi-a spus că s-a lovit la cap. Nu e nimic grav, a fost nevoie de o pungă cu gheaţă, dar îşi va reveni şi va cuceri o medalie. Are un cucui lângă tâmplă, dar nu e nimic grav. Mă doare sufletul la fiecare accidentare sau buşitură de-a ei. Cea mai gravă a avut-o la un concurs internaţional, când i-a sărit cotul", a spus mama sportivei, Mariana Dumitru, care este prezentă la Londra, graţie companiei Procter&Gamble în cadrul campaniei, și care va urmări, împreună cu tatăl Alinei, pentru prima dată la o competiţie internaţională, evoluția fiicei lor din tribune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel