Iris se lansează în noua formulă. De luni, piesa "E magic" se aude la radio

Lu
Lu

Toni Șeicărescu[/caption]

Deși concertul de relansare Iris de pe 4 decembrie a fost amânat, trupa s-a ținut de treabă și va începe săptămâna cu o premieră. Luni va apărea prima piesă în noua formulă, "E magic".

"Săptămâna aceasta filmăm şi videoclipul piesei «E magic», iar de luni melodia va putea fi ascultată la Europa FM", a spus Nelu Dumitrescu pentru Mediafax. Bateristul a precizat că trupa Iris va lansa un nou album în 2013, prilej cu care va susţine şi un concert mare în Bucureşti, concertul ce trebuia să se țină la începutul lunii decembrie la Sala Palatului fiind amânat din motive medicale ale solistului. "Am făcut o operaţie mai complexă în nas. Am făcut o complicaţie din cauza unor răceli repetate şi a trebuit să mă operez, pentru că nu mai puteam respira. Sunt în curs de vindecare. Am o perioadă de recuperare de două-trei săptămâni", a declarat Toni Şeicărescu.

Noua formulă Iris, cu Valter Popa (chitară), Ion "Nelu" Dumitrescu (baterie), Doru "Boro" Borobeică (bas), Toni Şeicărescu (voce) şi Relu Marin (clape) va performa în faţa publicului bucureştean până la finalul acestui an, după cum a declarat Nelu Dumitrescu.

Pe 3 septembrie, Cristi Minculescu a fost înlocuit de Toni Şeicărescu, potrivit unui anunţ postat pe site-ul oficial al formaţiei. Toni Şeicărescu este cunoscut pentru colaborarea sa cu formaţia Direcţia 5. Decizia lui Cristi Minculescu de a părăsi trupa Iris i-a uimit pe membrii formaţiei: "Am rămas toţi surprinşi. Îl cunosc pe Cristi (Minculescu, n.r.) de ani de zile. Ne-a chemat într-o zi şi ne-a spus că nu mai vrea să cânte", a declarat atunci Nelu Dumitrescu. "A spus că în ţara asta nu se poate cânta aşa, că el are nevoie de bani mulţi şi că nu e mulţumit de ce câştigă", a adăugat bateristul.

Nelu Dumitrescu a declarat că alegerea de a-l înlocui pe Cristi Minculescu cu Toni Şeicărescu a fost luată în urma votului unanim al membrilor rămaşi în trupă. "Toţi s-au gândit la el, pentru că este un fan Iris", a spus Nelu Dumitrescu. "Iris nu este nici formaţia mea, nici a lui Cristi Minculescu, este a poporului acestuia", a precizat acesta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel