Irina Begu: Pot să bat jucătoare de top

După ce a învins-o pe fostul număr 1 mondial şi dublă câştigătoare a Australian Open, Victoria Azarenka, Irina Begu a declarat că poate să bată jucătoare de top. 

Am jucat foarte bine în momentele importante și pot spune că am servit foarte bine. Este o jucătoare care pune presiune pe tine atunci când servește și mai ales la retur. Trebuie să servești foarte bine și asta a contat foarte mult. Am fost mult mai agresivă decât în trecut. Am fost constantă și în toate aceste lucruri, servind bine, luând deciziile foarte bune în momentele importante. Consider că asta a făcut diferența", a spus Irina Begu, scrie Digi Sport.

Ea a vorbit și despre faptul că Azarenka a jucat accidentată: "Eu m-am concentrat pe ce am eu de făcut, nu m-am uitat dacă ea are probleme sau nu. Am fost atentă la fiecare punct cu ea, niciodată nu se știe, chiar dacă tu conduci cu 4-1 sau 5-2. Meciul se poate întoarce oricând, trebuie să fii acolo".

Dincolo de calificarea în turul al treilea al turneului de la Roma, Irina a mai identificat și alte câștiguri: "Încrederea, faptul că pot să bat jucătoare de top, că mă simt foarte bine pe această suprafață îmi dă și mai mare încredere și sper să fac rezultate din ce în ce mai bune".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel