Ion Țiriac s-a mutat în Africa. ”Am o proprietate extraordinar de mare și mă încântă foarte mult”

Miliardarul român Ion Țiriac s-a mutat din România. 

În perioada pandemiei, Ion Țiriac și-a cumpărat un domeniu în Africa, în valoare de 5,5 milioane de euro. Alte 2 milioane de euro ar fi mers spre extinderea unui lac natural în zonă. 

În Namibia, Ion Țiriac are la dispoziție două vile luxury pentru oaspeți, opt bungalouri și piscină. De acolo se organizează safariuri și se vânează leoparzi, zebre, antilope și alte animale mari. Ion Țiriac a recunoscut că s-a mutat din România și că se simte excelent pe proprietatea lui din Africa, scrie as.ro.

”Africa pentru mine este un mit, e un drog Africa pentru mine. Cred că am peste 50 de safariuri în Africa. Acum locuiesc în Africa, în Namibia, am o proprietate extraordinar de mare și mă încântă foarte mult” spunea Ion Țiriac despre mutarea sa. 

În Africa, miliardarul român nu face doar safari, ci ajută și copiii defavorizați. El a anunțat că se află în căutarea unei profesoare care să le predea micuților: ”Sunt mai mult în Africa, mă preocupă cum găsesc o suplinitoare, o profesoară la grădinița pe care o am acasă acolo. Am vreo 40 de copii și trebuie să meargă la o grădiniță, lucru care acolo nu prea există. Dar la mine acasă așa se face treaba”. 

La resortul de milioane de euro din Namibia, Ion Țiriac ajunge la manșa propriilor sale avioane. El este pilot, iar din 1997 a înființat o companie aviatică. În flota personală are trei aeronave și un elicopter. Despre avioane, spune că este singurul lux pe care și-l permite. 

”Vorbind de avioane, e singurul lux care mi-l permit în lumea şi fără de care n-aș putea să fiu astăzi în Italia, poimâine în Germania, pe urmă mă duc în Spania. Ăsta e singurul lux, că cu bicicleta nu pot să mă duc, trotinete cu motor nu erau pe vremea mea, așa că nici cu aia nu știu cum să umblu”, a declarat Ion Țiriac.

Ion Ţiriac, declaraţie tare despre el şi Ilie Năstase: Eram nişte jucători comunişti cu două paşapoarte în buzunar. Ne cunoştea toată lumea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel