EXCLUSIV  Interviu sincer cu Cristi Brancu! “Nu sunt supărat pe Bianca Drăgușanu!”

Este Agentul VIP și nu îi scapă nicio exclusivitate mondenă. În prima partea a interviului cu Cristi Brancu pentru DC News am vorbit despre familie și jumătatea lui perfectă.

Acum l-am rugat însă, pentru că este jurnalist cu ștate vechi, să comenteze câteva subiecte pe val din showbiz! Iată ce spune Brancu, mai exact, despre Bianca Drăgușanu, eliberarea lui Cristi Borcea, Catrinel Sandu, Irinel Columbeanu, Ilie Năstase și vedetele de top! Există sau nu?

(oar_w460)

- Cristi, cum vezi subiectele mondene actuale?

Toate-s vechi și nouă toate. Totuși, mi se pare că a reapărut, după zece ani, o goană după promovarea unui lux, de cele mai multe ori fals. Șampania de 100.000 euro, cele mai halucinante mașini, ceasuri și toalete extravagante...În lumea civilizată, acestea sunt în continuare subiecte cu iz penibil. La noi sunt mai atractive, pentru publicul slab de înger, decât povestea unui destin interesant. Dacă am fi o societate mai așezată, cu un nivel de trai mai bun, probabil că nu ne-am duce, cum se zice la fotbal, “după fentă”.

- Avem vedete de top sau nu? Dacă da, care ar fi ele?

Delia. Andra. Loredana. Inna. Bănică jr. Berecleanu. Esca. Smiley. Și mulți alții. Atenție, aici nu vorbim și de personalități – gen Piersic, Tamara Buciuceanu, Draga Olteanu Matei, Cărtărescu, Vintilă Mihăilescu, monștrii sacri ai medicinei – care se află deasupra ideii de vedetă. Deci, avem. Ce e mai trist? Că adorăm să ne bălăcim mai degrabă în mizerii de bulevard decât într-o întâlnire care să ne schimbe viață.

- Ai avut un schimb de replici acid cu Bianca Drăgușanu. Cum crezi că s-a ajuns aici? V-ați sunat după aceea sau ați rămas la fel de supărați unul pe celălalt?

Nu am vorbit niciodată în particular cu Bianca Drăgușanu. Nici nu aș vedea rostul. Ba, mint, am avut o singură frază schimbată în culisele emisiunii Acces direct. Era în decembrie 2013, când CNA, dintr-o manevră mai degrabă politică, nu dădea licență Antenei Stars, care era nouă față a Antenei 2, și pretextul era că va face emisiune Bianca Drăgușanu (și ce să vezi, nu înțelegem de ce Kanal D nu a fost închis deja, pentru că acolo apare zilnic Drăgușanu de un an!). Am fost invitat împreună cu Bianca, să vorbim despre asta, iar ea mi-a spus înainte de a intra: “Tu ești de vina pentru asta!”. Nu am întrebat de ce. Era o replică bolnavă. Era clar: faptul că a existat o voce, care să ilustreze exact ce personaj malefic se ascunde în spatele operațiilor de înfrumusețare, ei bine, aceasta este o vină.

(oar_w460)

Am făcut o singură greșeală: Oana a avut-o invitată în emisiune și m-a rugat să fac și eu o fotografie cu ele. Bianca a folosit acea poză ca să dea de înțeles în mod fals că o atac, dar am vrut să mă pozez cu ea. Politețea mea e interpretată greșit de oamenii fără caracter.

Trebuie să înțeleagă oricine: eu nu sunt supărat pe Bianca Drăgușanu. De ce aș fi? Nu am avut nimic niciodată de împărțit. Nu-mi stârnește niciun fel de sentiment, nici de simpatie, nici de repulsie. Pentru mine, este egală cu orice personaj despre care vorbesc zilnic la TV. Numai că generația de fete și băieți care populează azi cluburile și care nu vor să muncească – pentru că e “șmecherie” să te descurci și să îți folosești trupul “ca să fie bine” -, lucru admis de oameni precum Cătălin Botezatu, va fi un dezastru pentru viitor. Și de ce există? Pentru că nu am pus la locul cuvenit, noi, ca breaslă, exemplele negative.

- Ce “scor” îi dai relației ei cu Tristan Tate? Cât timp îi vezi împreună?

Nu am idee. Cât va dori Bianca Drăgușanu. Ea deține arsenalul cel mai complex de zăpăcire a unui bărbat, cât poftește ea. Oricum, nu foarte mult. Când Bianca va fi convinsă că poate puncta “decisiv” cu un bărbat care să aibă fizicul lui Slav, firea de “bad boy” a lui Mutu și banii lui Cristi Borcea, Tristan va fi istorie.

- Crezi că Victor Slav era potrivit pentru Bianca Drăgușanu?

Dacă a existat un om pe lumea asta care să-și ofere sufletul pentru a-i vindeca angoasele Biancăi, acesta e Victor Slav. Să oferi atâta iubire și să primești atât de puțin, ca iubire, ce trist...Sigur, mai există copilul, care e darul suprem...Dar copilul, pentru Bianca, e un “asset”. O investiție în imagine. Și nu, Victor nu e potrivit, pentru că, repet, nu o poate incita mental, cu gesturi de tip dur. Și, să nu uităm, că Bianca a spus-o prin interpuși: ea crede că el nu-și poate permite financiar creșterea acestui copil. Dacă Victor era mai bogat, ei, da, era altceva...

(oar_w460)

- Cum comentezi din punctul tău de vedere, de jurnalist monden, eliberarea lui Cristian Borcea? Crezi că se oprește sau se liniștește cu Valentina Pelinel?

Am fost martor la petrecerea dată de Valentina și Cristi în ziua eliberării. Nu am văzut în viața mea un bărbat care să-și sărute atât de mult iubita în două ore, cât am stat acolo! Cred că Borcea a învățat, din cei patru ani și patru luni petrecuți în detenție, cine îl iubește cu adevărat și cine nu. Dacă îi vor dispărea tentațiile de bărbat cuceritor? Așa ceva nu dispare pe loc, dar cred că Valentina are o cheie către destinul lui pe care celelalte nu au avut-o.

- Liviu Vârciu nu mai e băiat de casă! O să fie vreodată?

El a încercat să fie de două ori băiat de casă: o dată cu Adelina Pestrițu (și nu și-a dat seama că-și luase o fată care dorea să fie vedetă mai mare decât el, or, dorea ca el să fie “vioara întâi”) și cu Andra, acum. Aici, cred că nu au avut răbdare unul cu altul. Mereu s-a plâns Liviu că nu găsește drumul către o viață în doi, dar nu cred că și-o dorește cu adevărat. E un playboy aproape de nevindecat.

- Ce părere ai despre noua relație a lui Irinel Columbeanu? E mai câștigată Monica Gabor?

Irinel Columbeanu e consecvent: a visat toată viața la rolul de Pygmalion și, iată-l încercând din nou asta cu Oana, după Lesko și Monica. Oana pare la fel de crudă ca Monica la început. Peste Irinel a trecut un deceniu în care a fost, în primul rând, tată. Nu știu dacă mai are răbdarea și “scanteia” din trecut. Sper ca Oana să fie mai curată sufletește decât Monica. Și atunci va dura poate mai mult decât cu Monica. Dacă nu credeți că e posibil, priviți faptul că relația lui Cristi Boureanu cu Laura trece testul timpului. Irinel e un om bun, în esență, merită o șansa reală.

(oar_w460)

- Catrinel Sandu are un nou iubit și și-a găsit liniștea. Știu că sunteți prieteni! Te bucuri pentru ea? Ce îi dorești cu americanul?

Catrinel s-a luptat extraordinar pentru poveștile ei de iubire și a ieșit din ele numai când nu mai era nimic de făcut. Steve pare să fie iubirea matură, puternică, mai bine conturată, care să spargă ideea de ghinionistă în iubire. O femeie cu un suflet frumos, care a crezut în mai multe destine și în sacrifiu în iubire. Până acum. Azi e oțelită, vrea să fie independentă și e pregătită pentru orice. Steve e pansamentul dat de Dumnezeu pentru chinurile ei sufletești.

(oar_w460)

- De Ilie Năstase și Brigitte Sfăt ce zici?

De ce să nu-și găsească și Ilie Năstase – un tip extraordinar de imprevizibil, de iubăreț și de plin de farmec – o femeie care să-i fie pe potrivă? Până la ea, femeile oboseau după alergările lui Ilie pe linia de fund a vieții, după diverse himere, și plecau, cu o parte din împărăție. Brigitte a vrut, cu gesturi mediatice infinit mai dure decât ar fi fost posibil, să-l potolească acum, la 70 de ani. Nu vor divorța curând, pentru că mie mi se pare că lor chiar le place acest joc.

- Care este cuplul tău preferat din lumea mondenă de la noi și de ce?

Admir capacitatea de a se descurca a Ancăi Serea și a lui Adi Sână cu 5 copii. Admir prietenia de dincolo de cuvinte și bariere ale Oanei și a lui Viorel Lis. Admir scânteia artistică ce s-a născut între Delia și Răzvan Munteanu. Admir iubirea nesfârșită și elegantă dintre Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu. Admir potrivirea Codruței și a lui Dan Negru. Admir încă multe povești, de aceea să mă scuze că nu le-am pomenit, deși le admir.

(oar_w460)

- Dar cea mai tare gravidă din showbiz?

Orice femeie însărcinată e o minune. Să nu facem discriminări.

- Pe cine nu ai invita la emisiune?

Tot ceea ce înseamnă emoție, autenticitate, pildă pozitivă, poveste, indiferent de meserie, este binevenit. Nu obișnuiesc să-l mai pun pe NU în față. Aici, chiar Oana m-a lecuit de acest păcat. Așadar, oricine poate veni, numai să merite!

Citiți aici prima parte a interviului DC News cu Cristi Brancu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel