EXCLUSIV  Cristi Brancu, interviu despre familie! “Există iubire supremă!”

De 27 de ani este un jurnalist dedicat, dar și atunci când vine vorba despre familia lui frumoasă, Cristi Brancu nu se dezice. 

“Agentul VIP” trăiește intens orice clipă petrecută alături de soția sa, Oana Turcu, și de fiul său, Tudor. Cât de frumos vorbește despre jumătatea lui și ce fel de tătic este, descoperiți în interviul exclusiv pe care Brancu l-a acordat pentru DC News!

(oar_w460)

- Cristi, cum arată vara asta pentru tine? Ai vacanță?

Vara arată, din punct de vedere profesional, mereu la fel, de 11 ani, de când există Agentul/Agenția VIP. Muncim până la finalul lunii iulie, apoi urmează august, în care fug precum câinele pe miriște. Caut minim două sau trei vacanțe în străinătate și mergem și în România la mare sau munte. Ne relaxăm vreme de 4 săptămâni.

- Ce destinație ați ales pentru vacanța cu Tudor?

Anul acesta, de exemplu, Tudor – care e un copil sclipitor – mi-a spus că vrea să fie de ziua lui, 1 august, la Tel Aviv. Așa va fi. Nu ar fi prima oară acolo, pentru că la Ierusalim a fost botezat, la biserică românească. O să mai avem o vacanță pe bază de jocuri, în Spania, și una pe bază de descoperiri culturale, în Italia, la Bologna, unde ne bucurăm să ne întâlnim cu doamna Daniela Dobre, consulul României, o femeie de mare ispravă.

- Reușești să mergi doar tu cu Oana și într-o escapadă romantică?

Ultima escapadă romantică în străinătate datează de acum 6 ani. În orice plecare, ne-ar părea rău să nu îl luăm pe Tudor. Escapada noastră romantică a fost acum două săptămâni, când el a fost la mare cu bunicii, iar Oana și cu mine am rămas acasă!

(oar_w460)

- Cum e Tudor acum? Ce îi place să facă cel mai mult?

E un copil care face pași uriași. Este îndrăgostit de școală, unde are rezultate foarte frumoase. E drept, cei doi învățători, Adelina și George, de la Little London Intenational Academy, sunt îngeri. Are mulți prieteni, este pasionat de limbi străine, iubește jocurile non-violente. E fericirea noastră.

- Tu și Oana vă mai doriți copii?

Tudor va primi toată dragostea noastră de părinți.

- De ce ți-e teamă cel mai tare?

Sunt un tip de modă veche și cred în ascensiunea pe bază de rezultate, muncă și inspirație. Dacă nu aș mai avea puterea să merg mai departe, ar fi dramatic. Și tot ce îmi doresc mai mult este ca Tudor să fie fericit.

- Ce nu ai face niciodată?

Nu îmi voi trăda niciodată iubirea. Viața mea este a Oanei și a lui Tudor, Și nu voi abandona niciodată demnitatea în ceea ce fac profesional.

(oar_w460)

 - Dacă nu ar fi fost televiziunea, ce ai fi făcut acum?

Imaginați-vă că, acum câteva zile, când Cristi Borcea a fost eliberat, am simțit plăcerea să pun mâna pe microfon și să îi iau primul interviu, alături de Valentina, în direct, la știri. Dacă văd un subiect, nu ezit să-l fotografiez, să-l filmez. Sunt de 27 de ani jurnalist și nu mi-am pierdut plăcerea. Dacă nu ar fi televiziune, ar fi online și ador să mă «joc» acum cu canalul de YouTube Cristi Brancu, care crește rapid. Și dacă sunt evenimente de prezentat, cu mare drag.

- Cum te vezi peste 10 ani?

Fericit că Tudor ne va depăși pe drumul vieții. Cu Oana, cu aceeași pasiune și emoție ca în prima zi. În media – că e scrisă sau vorbită -, dar și mai mult decât atât, evoluând și către zone de comunicare mai profunde. Și, sper, măcar la fel de sănătos ca acum.

- Ce fel de tătic ești?

Unul implicat, chiar pătimaș. Tudor e prietenul meu și încercam să învățam din bune și din rele. Ador să-l văd trecând peste emoțiile și greutățile vârstei. Ne jucăm, primim tot felul de provocări, suntem tot mai puternici. El și Oana mă pot face să lăcrimez de fericire. Și asta s-a întâmplat chiar acum o luna.

(oar_w460)

- Cum definești relația ta cu Oana? Este sufletul tău pereche?

Da. Lucrul acesta nu-l poate înțelege marea de suflete pe jumătate moarte și pe jumătate bolnave din lumea asta. Există iubire supremă! Dacă nu o ai înseamnă că ori nu te-ai “ridicat” sufletește atunci când trebuia, ori nu a venit încă momentul. Dumnezeu mi-a dat șansa să găsesc femeia care să mă ridice sufletește, care să-mi dăruiască constant iubire așa cum nu am crezut că există. Să fie frumoasă, puternică, cu suflet curat și...să ne potrivim în toate!

Citiți mâine, pe DC News, partea a doua a interviului cu Cristi Brancu! Este incendiar!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel