Imagine de senzație cu două gimnaste la JO 2016

O fotografie realizată în timpul Jocurilor Olimpice de la Rio Janeiro cucerește internetul. 

O gimnastă din Coreea de Nord și una din Coreea de Sud și-au făcut un selfie în timpul Jocurilor de la Rio de Janeiro, aceasta fiind una din cele mai frumoase imagini venite din Brazilia în timpul acestei Olimpiade, relatează cotidianul belgian Le Soir, citat de Agerpres.

Jocurile Olimpice sunt în primul rând o mare competiție unde cei mai buni sportivi de la toate disciplinele speră să obțină medalia de aur. În același timp, Jocurile sunt și scena unor mici momente care, în ce privește geopolitica internațională, merg împotriva curentului.

Se știe, relațiile dintre Coreea de Sud și Coreea de Nord sunt foarte complicate de zeci de ani. Atunci când două gimnaste din aceste țări arată că se pot înțelege foarte bine, ele dau un exemplu de urmat.

În timpul calificărilor, nord-coreeanca Hong Un-jong și sud-coreeanca Lee Eun-ju au discutat mult și s-au amuzat îndelung înainte de a posta un selfie, semn al prieteniei lor care tocmai s-a înfiripat. Imaginile au devenit virale.

Totuși, ziarul britanic The Daily Star scrie că Hong Un-jong ar putea fi pedepsită pentru acest selfie atunci când se va întoarce în Coreea de Nord. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel