EXCLUSIV  Ilinca Vandici, interviul momentului după ”Bravo, ai stil! All Stars”. Informații de culise

După ce s-a terminat marea finală “Bravo, ai stil All Stars”, Ilinca Vandici a început pregătirile pentru vacanță.  

Abia aștepta să se relaxeze și să aibă mai mult timp pentru fiul său, Zian, care are deja 11 luni. Ce i-a pregătit micuțului în această vară și ce destinație de vacanță a ales vedeta pentru a-și petrece concediul alături de soțul său, aflați imediat, din interviul cu Ilinca Vandici pentru DC News.

(oar_w460)

- Cum se relaxează Ilinca Vandici după marea finală “Bravo, ai stil All Stars”?

Petrecând timpul cu Zian, fiul meu. Am făcut, deja, program de vacanță și printre planurile pe care vrem să le concretizăm vara asta, evident că ne dorim să fim alături de copilul nostru. Ne relaxăm prin joacă, ieșim în parc, avem activitățile specifice unui bebeluș de 11 luni. 

- Ce destinații de vacanță ai ales pentru această vară?

O să plecăm cu fiul nostru la munte și la mare, și cred că mergem și în Oradea. Vreau să ajungem acolo ca să-i fac “cunosțintă” fiului meu cu localitatea mea natală, cu casa părintească. Eu și Andrei (soțul Ilincăi Vandici – n.r.) vom pleca și în Grecia și Egipt, dar fără copil, pentru că este mic și nu vreau să îl scot încă din țară. În plus, Zian este în perioada în care îi cresc dințișorii, și nu vreau să risc să avem vreo complicație, și să fim departe de țară, să avem nevoie de medic. Acesta este un motiv în plus pentru care am hotărât să ne petrecem vacanțele cu bebelușul nostru pe teritoriul României.

- Care este accesoriul de care nu se desparți niciodată în vacanță?

Și telefonul mobil poate fi considerat un accesoriu, de care nu mă despart niciodată pentru că îmi place să fiu în permanență în legătură cu fanii mei, de pe rețelele de socializare Facebook/Instagram, să le împărtășesc lucruri din viață mea. Un accesoriu vestimentar ar fi ochelarii de soare, pentru că este foarte sănătos să îi purtăm, și pentru că sunt cool, fashion. 

(oar_w460)

 - Cum arată bagajul tău perfect de vacanță și ce conține?

Bagajul perfect arată foarte organizat, cu ținute gândite pentru fiecare zi, pentru fiecare situație posibilă. Însă, cum nimic nu e perfect în viață, evident că și bagajul meu, în fiecare vacanță, este unul uriaș, și conține tot ce am sau nu am nevoie, pentru că îmi place să am la mine toate lucrurile cu care sunt obișnuită. 

- Ce îți va lipsi de la “Bravo, ai stil” până la următorul sezon?

Îmi vor lipsi atmosfera, energia, buna dispoziție, colegii, echipa, starea de competiție dată de concurente, sfaturile juraților referitoare la stil, la tendințe. Îmi va lipsi absolut tot!

- Care au fost concurentele tale preferate de la “Bravo, ai stil All Stars”?

Sincer, 90% dintre ele erau concurentele mele preferate, și cred că fiecare au avut ceva prin care să se evidențieze, și să ne facă să le iubim, să le susținem, și să empatizăm cu stările lor, cu ținutele lor și cu poveștile fiecăreia. Însă, și pentru mine, că pentru toată România, cele mai bune au fost cele patru finaliste “Bravo, ai stil! All Stars”, Alina, Marisa, Silvia, Iuliana, concurente extrem de diferite, cu bune și cu rele. 

- Ce așteptări ai de la noul sezon “Bravo, ai stil”?

Cred că suntem în punctul în care așteptările noastre au fost depășite, pentru că, de fiecare dată, ne dorim concurente puternice, vocale, cu un caracter extraordinar, cu o personalitate ieșită din comun, și, mereu am reușit să fim surprinși de lucrurile pe care fețele, concurentele ni le-au dezvăluit în cadrul competiției. 

Ceea ce ne dorim întotdeauna este să oferim un spectacol de neuitat celor care ne urmăresc în fiecare zi, și care sunt alături de noi, și, sper din suflet, că fanii emisiunii “Bravo, ai stil!” să fie mai îngăduitori, mai înțelegători, și să se bucure de ceea ce încercăm să le oferim, un show de televiziune absolut, total, plin de informații utile. 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel