Ibrahimovic, derapaj obscen. Scandal cu un suporter

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani), atacantul lui Los Angeles Galaxy, a avut un gest indecent la adresa unui suporter, vineri dimineața, la finalul partidei cu rivala Los Angeles FC, scor 3-5, care a dus la eliminarea echipei suedezului în sferturile de finală ale play-off-ului din MLS.

LA Galaxy a pierdut derby-ul de pe terenul lui Los Angeles FC, scor 3-5, și a părăsit play-off-ul din campionatul nord-american de fotbal (MLS) în faza sferturilor de finală. În momentul părăsirii gazonului, Ibrahimovic, autor al unui gol în acest joc, a părut să fie provocat de un fan al echipei Los Angeles FC, iar suedezul nu a ezitat să riposteze. Atacantul a dus mâna în zona testiculelor și i-a transmis ceva suporterului respectiv, ulterior fiind escortat de forțele de ordine, informează Mediafax.

Meciul de vineri ar putea fi ultimul pentru Zlatan Ibrahimovic în campionatul nord-american. Contractul suedezului cu LA Galaxy expiră la finalul acestui an, iar jucătorul nu a lăsat de înțeles dacă va mai continua sau nu în MLS.

La 38 de ani, Ibrahimovic a reușit 31 de goluri în 31 de partide disputate în 2019, fiind golgheterul echipei sale și al doilea cel mai bun marcator din MLS, după mexicanul Carlos Vela.

În urma acestui rezultat, Los Angeles FC a obţinut calificarea în semifinalele play-off-ului din MLS, unde o va întâlni pe Seattle Sounders. În celălalt penultim act se vor confrunta Toronto FC şi Atlanta United.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel