Horoscop, sâmbătă, 22 iunie 2019

Fecioarele să nu  aştepta daruri de la destin
Fecioarele să nu aştepta daruri de la destin

Horoscop. Berbecii şi-ar dori să lenevească astăzi, însă nu e timp de stat pe loc, iar Taurii nu trebuie să se axeze doar pe curăţenie în această zi, chiar dacă şi-au propus să lustruiască întreaga locuinţă.

Berbec

Berbecii şi-ar dori să lenevească astăzi, însă nu e timp de stat pe loc. Încercați să efectuați fiecare dintre sarcinile planificate într-o manieră calitativă și apoi continuați cu timpul vostru liber. În afacerile personale nu este binevenită abordarea despotică. Dacă cineva din familie refuză să vă susțină ideile, nu insistați să demonstraţi contrariul. Fiţi răbdători, înţelegători şi liniştiţi.

Taur

Taurii nu trebuie să se axeze doar pe curăţenie în această zi, chiar dacă şi-au propus să lustruiască întreaga locuinţă. Profitaţi de weekend la maxim şi plecaţi într-o scurtă vacanţă. Drumul vă va relaxa, iar odată ajunşi la destinaţie, nu veţi regreta o secundă. Fiţi însă atenţi la temperaturile toride, folosiţi loţiuni şi creme care să vă protejeze de posibile arsuri.

Gemeni

Gemeni, starea de spirit negativă a unei persoane apropiate poate deveni singura problemă a acestei zile. Este de preferat să evitaţi să răspundeţi agresiunii din partea celor din jur. Gândiți-vă mai bine la o modalitate de a ajuta o persoană care şi-a pierdut armonia şi liniştea sufletească. Este o zi bună, fără evenimente surpriză.

Rac

Racii sunt pe gânduri, iar în această zi trebuie să îşi pună cap la cap ideile şi noţiunile despre viaţa lor, în viitor. Aveţi grijă şi nu săriţi cu capul înainte dacă găsiţi o oportunitate tentantă de afaceri. Paşii mici s-ar putea să fie cei mai buni dacă vă doriţi succes pe o perioadă nelimitată. Este posibil ca una dintre rudele sau prietenii voştri apropiați să aibă nevoie de atenția voastră.

Leu

Foarte probabil vei petrece sâmbăta în condiţii extrem de confortabile emoţional. Vei avea mult timp liber pentru activităţile tale favorite, hobby-uri şi acţiuni creative. E bine să te gândeşti mai mult la schimbări personale. Dacă eşti nemulţumit de relaţia ta, e momentul perfect să discuţi despre asta cu partenerul. Dacă eşti în cutarea dragostei, îmbracă-te frumos şi pleacă la "vânătoare".

Fecioară

Nu aştepta daruri de la destin. Toto ceea ce vei reuşi astăzi se va face prin forţele tale proprii, cu răbdare şi rezistenţă spartană. Nu vei avea o sâmbătă uşoară. Dar e posibil săd escoperi tocmai astăzi o rază de romantism. Nu e exclus nici să îţi crească veniturile, consistent.

Citeste mai  multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel