Horoscop, sâmbătă, 17 august 2019

Până și Leii sunt epuizați din când în cand pe toate planurile
Până și Leii sunt epuizați din când în cand pe toate planurile

Horoscop. Familia partenerului nativilor din Gemeni are nevoie de sprijinul lor exact atunci când ei vor să se bucure de vacanță, iar pentru Capricorni nu este ziua potrivită pentru a face ajustări în niciun domeniu.

Berbec

Bați în retragere la orice propunere de distracție din partea apropiaților. Știi și tu că nu ai nimic de pierdut dacă te duci cu ei, dar în același timp rezervorul tău de energie este cam golit și ai nevoie să îl reîncarci.

Taur

Visezi cu ochii deschiși cât este ziua de lungă, iar oamenii din jurul tău te vor trezi pentru că ei sunt obișnuiți cu varianta ta practică și pragmatică. Rudele vor avea multe de comentat, iar tu te vei victimiza în orice discuție.

Gemeni

Familia partenerului are nevoie de sprijinul tău exact atunci când tu vrei să te bucuri de vacanță. Numai de responsabilități în plus nu ai tu chef. Nu fugi de asta și încearcă să înveți să îmbini utilul cu plăcutul.

Rac

Nu te lăsa năpădit de gânduri referitoare la problemele de la serviciu, mai ales dacă nu ești deloc de vină. Încearcă să te bucuri alături de familie în această zi. Ca să te liniștești, ai putea să te rogi sau să meditezi.

Leu

Până și tu ești epuizat din când în cand pe toate planurile. Cu ultimele puteri, le faci celorlalți pe plac și preiei responsabilitatea organizării unor petreceri. Vei străluci din toate punctele de vedere, chiar dacă pe dinăuntru tu vrei doar să dormi.

Fecioara

Îți zboară gândul la relațiile vechi, și mai ales la cele care nu au funcționat cum ți-ai fi dorit. Ai și putea să îi contactezi din nou pe acei fosți parteneri și să îi întrebi care mai este viața lor. Evită începerea unei relații secrete.

Balanță

Sunteți cei mai vrednici în acest weekend. Vouă nu vă sta capul la petrecut până când nu faceți curățenie în casă, așa pe placul vostru. Doar că după ce faceți casa lună, veți fi super obosiți și nu veți mai avea chef de nimic.

Scorpion

Partenerul este dintr-o dată prea romantic și bineînțeles că deveniți suspicioși. Astrele zic să vă bucurați cu adevărat de orice gest drăguț din partea lui pentru că nu are nimic de ascuns. Pur și simplu vrea să vă recompenseze pentru loialitate.

Săgetător

Nu te lăsa păcălit să lucrezi de acasă de niciun fel decât dacă asta presupune fișa ta de post. Astfel, profită și vizitează-ți părinții, bunicii sau celelalte rude apropiate. Le vei face o mare bucurie/

Capricorn

Nu este ziua potrivită pentru a face ajustări în niciun domeniu, nu te stresa degeaba. Mai bine ești atent la ceilalți și la viața lor. Fii mai degrabă spectator astăzi, decât actor. Aparent ai energie pentru orice, dar de fapt ești pe minus.

Vărsător

Ești într-o zonă plină de năbădăi din punct de evedere relațional și nu sunt mari șanse să iasă cum speri tu. Din contră, este posibil ca persoana iubită să îți aducă la cunoștință detalii neplăcute de care nu aveai deloc habar.

Pești

Încearcă să nu dai crezare diverselor zvonuri din comunitatea ta. Cele mai multe dintre ele sunt pur și simplu dezinformări sau bârfe lansate de persoane rău intenționare. Fiind mai naiv din când în când, s-ar putea să nu îți dai seama de adevăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel