Horoscop, sâmbătă, 10 august 2019

Nativii din Vărsător, dacă nu vor scandal, atunci ascultă-ți partenerul
Nativii din Vărsător, dacă nu vor scandal, atunci ascultă-ți partenerul

Horoscop. Dacă sunt singur, Gemenilor le bat gândul să se implice într-o dragoste de-o vară, iar Racilor ar fi bine să facă în așa fel încât după ce au făcut piața și restul cumpărăturilor importante, să mai rămână  și cu banii pentru a se răsfăța.

Berbec

Încearcă astăzi să nu îți pui singur piedici în calea dorințelor personale. Este ziua în care le poți face pe toate foarte ușor. Centrezi și tot tu dai tu gol. Din prea mult exces de zel, nu vei fi conștient de faptul că nimeni nu are nimic cu tine, din contră. Prietenii și cunăștințele te urmează.

Taur

Chiar dacă este sâmbătă, pe tine te urmăresc o serie de gânduri legate de chestiunile nerezolvate la serviciu, Știi bine că nu le-ai lăsat așa degeaba, că totul a depins de mulți alți factori, dar chiar și așa nu te poți relaxa astfel încât să te bucuri de familie.

 Gemeni

Dacă ești singur, te bate gândul să te implici într-o dragoste de-o vară. Și pentru că nu vei duce lipsă de admiratori, vei ajunge în punctul în care nu vei ști cum să jonglezi cu toate oportunitățile. Este o zi nemaipomenită să te distrezi fără regrete.

 Rac

Fă în așa fel încât după ce ai făcut piața și restul cumpărăturilor importante, să mai rămâi și cu banii pentru a te răsfăța. Tu știi cel mai bine ce îți face plăcere. Numai nu amâna. Financiar, stai bine, doar că tu de obicei te îngrijești mai mult de alții, nu de tine.

 Leu

Persoana de care îți place ție nu te bagă deloc în seama și asta te va indispune. Nici măcar nu te vei uita la ceilalți pretendenți care roiesc în jurul tău. Folosește totuși această zi să te bucuri de viață deoarece ai cele mai mari șanse în acest sens.

 Fecioară

O persoană dragă o să aibă nevoie de sprijinul tău. Ori este bolnavă, ori este singură, ori încearcă să creeze ceva și nu reuește. Ceilalți vor comenta că vrei să te implici, dar ție îți priește acest fapt.

 Balanță

De unde, de neunde, te vei trezi pe nepusă masă cu o mulțime de evenimente la care ești invitat să participi. Problema este că nu știi cum să împaci și capra și varza. Te vei strădui să mergi la toate, dar chiar și așa tot vor exista nemulțumiți.

 Scorpion

Indiferent de ce alegi să faci astăzi, să știi că vei fi prea autoritar. Dintr-o dată vrei să îți demonstrezi superioritatea și asta îi va îndepărta pe ceilalți deoarece nu sunt obișnuiți cu varianta ta furioasă și mânioasă. Și de data aceasta, nu vei putea trece așa repede în rolul de victimă.

 Săgetător

Ai tot felul de planuri: să mergi la shopping, să călătorești, să faci sport, să duci copiii la film, să îți vezi părinții, să te distrezi cu prietenii în oraș. Pe la prânz vei intra în panică când îți vei da seama că nu ai cum să le faci pe toate. Și în loc să mai elimini din ele, vei mai găsi și altele.

 Capricorn

Toată lumea vrea ceva de la tine, iar tu vrei doar să te ascunzi, să nu fii tras la răspundere pentru nimic, să nu îți iei nicio responsabilitate. Îți este greu și să le zici asta. Lipsa de vitalitate te doboară, așa că ai face bine să te odihnești cât se poate de mult.

 Vărsător

Dacă nu vrei scandal, atunci ascultă-ți partenerul. Măcar să zici ca el și pe urmă să faci așa ca tine. Și sigur nu te ceartă și nu comentează ceva. Ai greșit și tu și trebuie să îi dai dreptate. Lucurile se vor îndrepta doar dacă nu îl tratezi cu indiferență.

 Pești

Sâmbăta aceasta este ziua micilor bucurii. Te va impresiona orice, de la cântecul unei păsări până la orice clădire din drumul tău. Ceilalți vor observa asta și vor încerca să te urmeze chiar dacă nu le va ieși la fel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel