EXCLUSIV  Horoscop 5 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Pexels / Horoscop 5 iulie
Pexels / Horoscop 5 iulie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Profesional vă priește această zi. Dacă ar fi să mă întrebați pe mine, din punct de vedere profesional, social, educațional, asta este o zi în care lucrurile merg mai bine acolo. În partea cealaltă nu că nu merg, dar când lucrurile merg bine într-o zonă, hai să mergem pe zona respectivă, nu să tragem de acolo unde nu merge. 

Horoscop SCORPION

Bineînțeles, trebuie avut grijă cu tot ce ține de birocrație, trebuie avut grijă de banii pe care sunteți puși să îi cheltuiți, de unde luați bani, de unde împrumutați bani. Și pentru voi este o perioadă foarte interesantă din punct de vedere profesional. Dacă ați prins un alt proiect, dacă vă doriți ceva, dacă vreți să investiți în ceva, dacă azi aveți un sentiment de intuiție despre ce ați putea să faceți, fiți cu ochii în 4. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Partenerul astăzi vă poate păcăli de nu vă vedeți. Partenerul astăzi vă poate învârti de nu vă dați seama, adică, dacă faceți chestia asta, înseamnă că vă doriți. Una e să se întâmple acest lucru acasă, dar aș vrea să acordați mai multă atenție la serviciu, la parteneriate și la colaborări, că acolo nu cred că vă convine una să spuneți într-o ședință sau discuție cu un client și alta să se întâmple pe urmă. Grijă acolo. 

Horoscop CAPRICORN

Dacă altora le-am spus că este o zi bună din punct de vedere profesional, să știți că pentru voi, relațional, astăzi e o zi importantă. O să mai urmeze o perioadă. Dacă aveți să rezolvați ceva în relație, dacă aveți să vă împăcați cu partenerul, dacă vreți să purtați o discuție cu el, ar fi bine să faceți lucrul acesta și pentru că avem soarele în casa a VII-a, face acest sextil cu Uranus, vă mai debarasați de tot felul de concepții, de tot felul de prejudecăți și încercați să vedeți omul și altfel. 

Horoscop VĂRSĂTOR

E pe distracție, astăzi vreți bilet la un concert, dar după câteva ore nu mai vreți biletul, vedeți la teatrul respectiv, după care nu, vă duceți la vernisajul respectiv, după care nu, vă duceți la niște cursuri de olărit. Aveți așa, foarte multe momente în care vreți să faceți și aia, și aia. Important e să vă alegeți cu ceva, adică să vă alegeți o acțiune pe care să o faceți astăzi. 

Horoscop PEȘTI

Muncă, muncă! Dar muncă multă astăzi, iar spre seară, ca recomandare, nu ar strica o ieșire, un pahar de suc, un pahar de vin dacă e băut cu responsabilitate, o prăjitură. Adică încercați astăzi după ce munciți seara să vă și răsfățați puțin. Nu știu, o baie fierbinte, o baie aromată, un masaj. Faceți ceva să vă și relaxați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel