EXCLUSIV  Horoscop 26 aprilie pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Pixabay
Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

HOROSCOP Balanță

Vezi în planurile din această săptămână de unde mai poți obține, nu neapărat bani, dar poate pe cineva care să te ajute la curățenie, la cumpărături. Găsești tot felul de soluții, dar să știi că până acolo vei trece prin câteva procese, ai foarte multe bănuieli, foarte multă anxietate, ai foarte multe frici. Când tu nu ești foarte ancorat, prezent și echilibrat, e bine să îi lași pe ceilalți să te ajute. Cu siguranță o să obții ajutorul lor. 

HOROSCOP Scorpion

Luna plină se va petrece în semnul tău mâine, dar să nu uităm că în casa a VII-a a relațiilor sunt multe planete și conjuncția Mercur - Venus se petrece acolo, desigur, în careu cu Saturn. Vorbele partenerului s-ar putea să doară mai mult ca niciodată, dar vorbe mici. Vor readuce la suprafață alte supărări ale tale de care nu ai spus. Poate săptămâna aceasta, săptămâna patimilor, reușești să te confesezi persoanei iubite și reușești să fii mult mai deschis. 

Horoscop 26 aprilie 2021. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cheltuieli mari și neașteptate pentru o zodie

HOROSCOP Săgetător

La tine săptămâna asta aduce multă muncă în zona de la serviciu, dar și multă muncă acasă. Și te vei strădui să le faci cum știi mai bine, doar că acest chin se va vedea în zona financiară și vei apela la bani la care altă dată nu ai fi apelat. Ai pus ceva la păstrare, economiile tale, dar vei umbla și pe acolo. Chiar dacă partenerul nu te aprobă, nu ai ce să faci, mai iei și din banii aceia. 

HOROSCOP Capricorn

Poate că ai vrea să planifici sărbătorile, doar că copiii au nevoie de tine, ei trec prin multe evenimente și necesită atenția ta totală sau tu ai de gând să faci ceva cu cei mici, să îi duci undeva, să îi înveți ceva, să îi plimbi. Pentru cei care nu au copii, o săptămână le-aș recomanda să se gândească că o să se distreze. În afara faptului că o să petreacă timpul acasă cu familia, au nevoie și de distracție. Să iasă undeva cu prietenii la iarbă verde. Gândiți-vă la distracție încă de astăzi.

HOROSCOP Vărsător

Familia își face planuri și bineînțeles că vă include, că nu are cum să nu vă includă, doar că voi o să opuneți foarte multă rezistență. Vă vor întreba ce vreți să mâncați, ce vreți să beți, unde vreți să stați, iar voi o să le spuneți să facă ce vor. Iar oamenii vor face ce vor. Și vă veți trezi că trebuie să mergeți să vedeți multe rude și o să vă supărați, o să vă enervați. Încercați să negociați de astăzi. 

HOROSCOP Pești

Vorba dulce mult aduce și pentru voi s-ar putea ca toate aspectele de astăzi și Luna plină de mâine să nu vă mai ofere multe posibilități și efectiv să ajungeți în momente în care trebuie să spuneți ceva neplăcut, că altfel nu vă simțiți bine, oricât de diplomați, de drăguți și de generoși, sensibili ori empatici ați fi, n-o să puteți zilele acestea, dar până la urmă trebuie să vedeți și voi care sunt limitele și să vă dați seama pentru ce să vă iertați, că până la urma asta este ceea ce trebuie să facem săptămâna aceasta, să ne iertăm și pe noi și pe ceilalți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel