EXCLUSIV  Horoscop 26 aprilie 2021. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cheltuieli mari și neașteptate pentru o zodie

Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Vei avea cheltuieli la care nu te-ai fi gândit şi cheltuieli în plus din cauza altor persoane. Din când în când, mai apare ceva. Acum, va trebui să plătești un pic mai mult.

TAUR

Astăzi, profesional, nu este o zi foarte plăcută. Nu vei avea încredere în tine, vei aştepta să ţi se spună ce să faci. Astăzi, eşti foarte sensibil, foarte slăbit şi apelezi la alţi oameni care par mai siguri. 

GEMENI

Pentru voi, toată săptămâna e bună pentru curăţenie. Renunţaţi la lucruri care nu mai sunt bune, pe care nu le mai folosiţi. De astăzi, te poţi gândi la persoanele care ţi-au greşit şi să vezi peste ce poţi să treci.

RAC

Este o zi în care trebuie să începi să te bazezi şi pe ceilalţi, nu doar pe tine. Sprijinul celorlalţi nu trebuie să vină neapărat condiţionat. Învaţă să ceri ajutorul!

LEU

Vei fi mai fără vlagă, astăzi, fără chef. În continuare, ai multe aşteptări. Nimeni nu îţi vrea răul! Dacă nu ai primit un răspuns pozitiv acolo unde ţi-ai dorit, nu înseamnă că tu nu eşti în stare să faci ceva. Este o săptămână în care emoţiile şi rănile sunt importante.

FECIOARĂ

Vei face mai multe drumuri pline de peripeţii. Nimic nu va fi aşa cum ţi-ai fi dorit. Vei munci, începând de astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel