EXCLUSIV  Horoscop 24 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Pixabay / Horoscop 24 iunie
Pixabay / Horoscop 24 iunie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu,  a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Această lună plină se petrece pe casa IV - X. Ce se întâmplă? O să vă duceți acasă să vă plângeți de ce se întâmplă la serviciu și acasă oamenii o să vă ia la rost pentru că vă enervați și puneți la suflet. Atitudinea lor este potrivită, își fac treaba, însă acum să nu vă gândiți că vă dau ei soluțiile pentru problemele pe care le aveți la serviciu sau la stările voastre, ei sunt acolo ca să vă asculte, tot voi trebuie să vă asumați ce trebuie făcut la serviciu. Nu înseamnă că nu vă înțeleg, dar ei nu pot accepta că voi sunteți vulnerabili și slabi, ei vă vor puternici. 

Horoscop SCORPION

Luna plină se petrece pe axa III-IX. Aveți grijă ce discutați la telefon, cu cine vă vedeți, ce hârtii semnați, ce colaborări faceți, ce chestiuni birocratice, câte drumuri faceți pentru ele. Dacă aveți un plan astăzi, vă este dat peste cap cu un singur telefon.

Horoscop SĂGETĂTOR

Luna plină se petrece pe o axă financiară, dar țineți cont de un lucru, nu este doar axa voastră financiară, ci și a celuilalt din viața voastră. Dacă vreți să plecați într-o călătorie, dacă vreți să cumpărați ceva, e nevoie de discuții, e nevoie de analizat și e nevoie de luat hotărâri împreună. Nu vă gândiți că vreți să mergeți în Maldive, dar uitați că partenerul în luna respectivă nu are atâția bani, sau uitați că partenerul are de făcut ceva cu banii. Nu luați decizii fără să vă consultați și cu cealaltă persoană. Și asta este valabil și la serviciu. Dacă vreți să investiți ceva într-un proiect, să schimbați ceva, să schimbați prețul la un produs, nu faceți de capul vostru. 

Horoscop CAPRICORN

Luna plină este bineînțeles în semnul vostru, s-ar putea să vreți să vă rupeți de cineva, s-ar putea să nu vă mai placă, astăzi o să disprețuiți persoanele care sunt plângăcioase, care fac nazuri, sunt răsfățate. Vă închideți în voi și o să vă puneți un zid. Oricum sunteți recunoscuți pentru răceala pe care o afișați la prima vedere, dar astăzi nu aveți chef de toți cei care se plâng, care în loc să treacă la treabă, stau să vă sune, să vă scrie. Sunteți sătui astăzi de oamenii care nu își rezolvă problemele. Voi nu mai aveți timp pentru ele!

Horoscop VĂRSĂTOR

Această Lună plină se petrece pe axa VI- XII. Avem Luna care se află în casa a XII și Soarele care se află în casa a VI-a. Vedeți munca să nu vă dăuneze mai mult decât este cazul, mai ales pe plan fizic. Dacă aveți o durere de cap, o migrenă, nu mai munciți la fel. Nu vă stresați mai mult decât este cazul, sănătatea e foarte importantă astăzi, orice ați face astăzi. Că decideți să nu mai beți alcool, că decideți să mâncați mai sănătos sau să dormiți mai mult. Somnul vostru chiar va fi afectat cu această lună plină. 

Horoscop PEȘTI

La voi această Lună plină se petrece în casa a XI-a și în opoziție cu casa a V-a, dar uitându-mă puțin la celelalte aspecte din astrogramă, s-ar putea să căutați aprobarea celorlalți, s-ar putea să vi se spună că sunteți buni, că sunteți minunați, că sunteți extraordinari, dar tot să nu fie de ajuns. Este undeva un sindrom al impostorului în voi. Astăzi poate învățați să mai renunțați puțin la acest lucru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel