EXCLUSIV  Horoscop 22 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii unei zodii sunt sfătuiți să aibă grijă de pasiunile lor

Pixabay / Horoscop 22 iunie
Pixabay / Horoscop 22 iunie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu,  a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Mercur retrograd își va da obștescul sfârșit din casa a IX-a. Pentru cei care au examene sau cursuri, teste sau tot felul de examinări, nu este o zi foarte plăcută sau prielnică. Sunt mici neînțelegeri, se încurcă orele, intri pe site-ul greșit și s-ar putea să te simți puțin epuizat din această cauză și să uiți scopul pentru care faci toate lucrurile respective. În loc să te concentrezi la ceea ce ai de făcut va trebui să îți pierzi energia cu tot felul de prostioare. Grijă la ce semnezi astăzi!

Horoscop SCORPION

Mercur se apropie de retrogradare în casa a VIII-a, ceea ce înseamnă că mai ai de revizuit un plan de investiții, bani pe care i-ai dat pentru niște lucruri care nu s-au mai făcut. Și acum trebuie să te lupți ca să repari lucrurile din aceiași bani, multe discuții și negocieri. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Vedeți voi, Mercur cum a fost la voi în casa a VII-a retrograd, cu nodul nord pe acolo, sunt curioasă cât de flexibili ați mai devenit în ultimul timp. Adică dacă v-ați dat seama că și partenerul are dreptate, nu doar voi, sau dacă persoanele pe care ați încercat să le cunoașteți și ați încercat să intrați într-o relație cu ele ați început să acceptați și alt gen de oameni, la care nu v-ați fi uitat altă dată. Asta își dorește Mercur și dacă astăzi simțiți că mai aveți un ultimatum, faceți ceva astăzi. 

Horoscop CAPRICORN

Mercur își va opri retrogradarea în casa a VI-a, în casa muncii. Colegii, din grabă sau neatenție, pot scăpa anumite elemente, informații sau detalii și lucrurile să se strice. Dar să știți că nu se strică degeaba. Dacă cineva a uitat ceva și piesa aceea de puzzle lipsește veți construi un alt proiect. Colegul o să își aducă aminte ce uitase, însă partea aia pe care o uitase s-ar putea să nu își mai aibă locul. Deci orice încurcătură de la locul de muncă este menită, mai degrabă, să vă aducă o oportunitate. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Mercur își oprește retrogradarea în casa a V-a. Ce vrea să vă arate? O să vă aducă în cale momente din acelea în care să vă dați seama că nu v-ați ocupat de pasiunile voastre cum ar trebui. La modul că vă doriți să citiți o carte pe care nu ați cumpărat-o sau nu ați citit-o și o s-o vedeți pe drum la cineva sau în parc, sau în metrou, cartea respectivă, să vă aducă aminte. Sau ați fi dorit să vă apucați de lecții de cântat și dintr-o dată că apare o reclamă pe YouTube sau pe Google la cursul sau instituția respectivă. Puțină atenție astăzi, în această zonă. 

Horoscop PEȘTI

Mercur își va opri retrogradarea în casa a IV-a. Vedeți ce ați aflat despre familie, ce ați aflat despre oamenii foarte dragi, vedeți ce ați vrut să mai decorați, să mai schimbați prin casă, sau vedeți unde v-ați mutat. Reverificați facturi, reverificați serviciile pe care le aveți acasă, internet, cablu, energie și alte chestii. Reverificați lucrurile acestea pentru că dacă nu o veți face sigur la un moment dat vă veți lovi de anumit impedimente. O verificare conștientă nu strică niciodată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel