EXCLUSIV  Horoscop 11 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Trecutul revine în viața unei zodii. Schimbări pe plan sentimental

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Eşti primul vizat când vine vorba de sectorul financiar. Azi, tu eşti primul care ar trebui să se uite în cont, în buzunar să vadă câţi bani are. Poate că o să iei o primă, un bonus, o mărire, dar nu îţi stabili viaţa în funcţie de ce vei face. 

TAUR

Te simţi presat că trebuie să faci ceva, dar dacă te uiţi în jurul tău îţi dai seama că nu te grăbeşte nimeni. Vei găsi o soluţie la care nu te-ai fi gândit nici tu.

GEMENI

Vezi ce amintiri ai, cu cine te întâlneşti din trecutul tău. Vezi ce regrete ai şi ce scoţi pe gură. Te apuci să vorbeşti mai mult decât trebuie. Gândește-te puțin de ce ai spus lucrurile acelea, ce nu e rezolvat.

RAC

Ar fi bine să întrebi în jurul tău oamenii, să ceri ajutorul. Astăzi, întreabă ceva pe cineva la care nu te-ai fi gândit. Poate vrei un alt sfat, o altă direcţie. Dacă ai o persoană apropiată şi simţi nevoia de un sfat, întreabă! S-ar putea să îţi schimbe modul în care privești viitorul apropiat.

LEU

S-ar putea să ai un şef care te enervează, nişte colegi care se consideră superiori. Cei care îşi caută serviciu sau merg la interviu, astăzi, sunt foarte curajoşi. Duceți-vă cu mult aplomb, îndrăzneală. Chiar şi la serviciu! Fii mai persuasiv!

FECIOARĂ 

Dacă până acum ai fost într-o relaţie şi simţi că această relaţie se întâmplă aşa, fără o direcţie anume, este un moment în care să te gândeşti la obiectivele înalte. Dacă ai o reacție care nu funcţionează, este momentul potrivit pentru a lua o decizie. Gândeşte-te ce ai vrea să se întâmple în relaţia ta, ce ar trebui să faci tu, nu celălalt.

Vezi și: Lilith influențează o ZODIE: Îi place să provoace. TENSIUNE!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel