EXCLUSIV  Lilith influențează o ZODIE: Îi place să provoace. TENSIUNE!

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a vorbit despre zodii. Află ce ți-au rezervat astrele astăzi. 

"Luna Nouă se petrece în casa a 7-a a relațiilor și pentru că e Lilith acolo, s-ar putea să aveți o perioadă incitantă, pasională.

Pentru cei care sunteți deja într-o relație, această Lună Nouă vine cu nevoia de a schimba ceva în relație: Iubi, iubi, ce mai facem și noi? Ce mai vorbim? Unde mai mergem? Hai să ne provocăm puțin! Lui Lilith îi place să provoace, să vă țină într-o tensiune. 

Orice discuție avută astăzi cu partenerul sau cu persoana pe care o urmăriți de ceva timp, s-ar putea să fie foarte provocatoare, o să vă placă mult, mult, dar trebuie să vorbiți cu oamenii ca să simțiți chestia asta", le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Scorpion.

Vezi mai multe în video:

 

Din 14 mai, se va resimți influența lui Jupiter în Pești. Cum ne va influența

"Speranța vine de la Jupiter în Pești!

Jupiter este o planetă mare, imensă, cel care înflorește, aduce oportunități, aduce speranță, aduce credință. E cel care ne dă un suflu că "hai că trecem peste asta". E marele benefic! Are și momente în care nu e cel mai bun, mai este și păcălici din când în când, dar vreau să vorbim de faptul că Jupiter ne dă speranță, e Zeus, e cel care amplifică, crește, e generos, îți oferă, te ajută, e cu expansiunea, e cu tot ce înseamnă "crede în tine și vei reuși", studiază, descoperă-te, dezvoltă-te.

Semnul Peștilor este vindecare, o vindecare în urma unor suferințe, în urma unui abandon, în urma unor probleme de sănătate și energia Peștilor, mai ales în vremurile pe care le trăim, asta ar trebui să ne aducă. E adevărat că ne aduce și mult haos, multă ceață, știri false, tendințe de tulburări de personalitate, dar acum, aici, avem nevoie de Jupiter în Pești. Avem nevoie chiar și pentru o scurtă perioadă.

Cu Jupiter în Pești vom fi mai sensibili, mai vulnerabili, vom fi mai empatici și ne vom da seama că oamenii au nevoie de suport, au nevoie de ajutor.

Când vorbim de Pești, avem de-a face cu casa a 12-a, casa unui sfârșit. Casa unei închideri de ciclu, are legătură cu tot ceea ce înseamnă spitale, azil, instituții de boli mentale, instituții în care oamenii se vindecă după războaie, după lupte, după hazard. Când Jupiter intră în Pești în această zonă, înseamnă că vine cu o soluție de vindecare", a spus Daniela Simulescu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

14 mai - 28 iulie, schimbări la nivel mondial

"La nivel mondial lucrurile se vor schimba. Apare primul moment de vindecare, apare prima senzație că încep să se schimbe lucrurile, să mergem pe o pantă bună, că mergem pe o pantă ascendentă pentru încredere, pentru optimism. Îmi doresc mult ca în perioada 14 mai - 28 iulie, numărul de cazuri să fie diferit, să existe speranță, credință și să avem mai multă grijă de noi.

Cu Jupiter în Pești poate vom avea o trezire națională, pentru a ne vindeca, a ne face bine. Se va schimba modul în care ne raportăm la psihicul uman și vor ieși primii demoni ai pandemiei. Cel puțin la anul, când Jupiter va sta mai mult în pești, psihologii vor avea foarte mult de muncă, pentru că acum ies la suprafață amintiri, traume, tristeți, chestii neacceptate, ascunse.

Cu Jupiter în Peși avem nevoie de vindecare spirituală, emoțională, trupească și să facem tot ce se poate să fim mai bine. Mi-ar plăcea ca în spitale lucrurile să fie diferite, să apară alte leacuri. Eu cred că există posibilitate, dar și la anul există mai multe posibilități să apară mai multe căi de vindecare. Nu neapărat vaccinuri, dar poate alte medicamente, niște teste care să aline, să vindece, să ajute mulți oameni.

Omenirea va fi mai generoasă cu țări, cu alții!

Cu Jupiter în Pești vom deveni mai ipohondrii, mai depresivi, stăm mai mult în stările noastre. Singurătatea va devenit o chestie presantă, mulți vom descoperi că suntem foarte singuri", a completat ea.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy