Honda va rechema peste 2,5 milioane de vehicule din SUA - NHTSA

Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES

Unitatea americană a Honda Motor recheamă aproximativ 2,5 milioane de vehicule din cauza riscurilor de defectare a pompei de combustibil care pot cauza o oprire a motorului în timpul conducerii și poate crește șansele de accident.

Pentru a rezolva problema, dealerii de la Honda Motor vor înlocui modulul pompei de combustibil, gratuit, a declarat joi NHTSA, după ce aproximativ 2,5 milioane de vehicule au fost rechemate din cauza riscurilor de defectare.

Rechemarea include anumite modele ale celor mai populare modele ale producătorului auto japonez, cum ar fi Honda Accord 2018-2020, Civic, CR-V, HR-V, Ridgeline, Odyssey și alte modele Acura.

Potrivit NHTSA, pompa de combustibil se poate defecta, iar scrisorile de notificare ale proprietarului sunt de așteptat să fie trimise prin poștă până în februarie anul viitor.

Anunțul vine la o zi după ce autoritatea de reglementare a emis o rechemare pentru aproximativ 106.030 de vehicule hibride CR-V din cauza riscului de incendiu sau rănire într-un accident cauzat de un cablu de baterie supraîncălzit sau de un scurtcircuit, conform Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel