Hector Camacho, fostul campion mondial la box, a murit

box
box

Fostul campion  portorican la box, Hector Camacho, a fost declarat mort sâmbătă, după ce a fost deconectat de la aparatul care îl menţinea artificial în viaţă, la patru zile după ce a fost împuşcat în cap.

 "Camacho a suferit un stop cardiac dimineaţa, nu mai puteam face nimic pentru el şi câteva minute mai târziu l-am deconectat de la aparatul de respiraţie artificială. El va fi examinat de medicul legist", a declarat doctorul Ernesto Torres, directorul centrului medical Rio Pedras.

 Torres anunţase, joi, că fostul sportiv, în vârstă de 50 de ani, era în moarte cerebrală, verdict acceptat de mama sa, Maria Matias, care a cerut totuşi ca fiul său să fie menţinut artificial în viaţă pentru ca trei copii ai acestuia să-l poată vedea pentru ultima dată.

Autorităţile portoricane pregătesc o ceremonie funerară pentru Camacho, însă unii membri ai familiei fostului sportiv vor ca înmormântarea să aibă loc la New York.

 Fostul campion mondial a fost împuşcat în cap, marţi, în apropiere de Bayamon, într-o maşină în care era pasager, şoferul murind pe loc. Focurile de armă au fost trase din alt vehicul. Poliţia locală a precizat că două persoane au fugit cu o camionetă, însă până acum nu a fost arestat niciun suspect şi nu se cunosc motivele atacului.

 Un purtător de cuvânt al poliţiei, Alex Diaz, a spus că într-un buzunar al şoferului ucis s-au găsit nouă pacheţele de cocaină.

 Camacho, campion mondial la trei categorii diferite (superpană şi uşoară WBC şi superuşoară WBO), a fost unul dintre boxerii marcanţi ai anilor '80. El i-a avut ca adversari pe Roberto Duran, Oscar De La Hoya, Julio Cesar Chavez, Sugar Ray Leonard, Felix Trinidad, Ray Mancini şi Greg Haugen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel