Haos în Parlament. Cătălin Teodorescu (PDL) nu poate fi arestat, din lipsă de cvorum

Votul pentru ridicarea imunității deputatului PDL Cătălin Teodorescu a provocat un adevărat haos în Parlament. Deputații Puterii și Opoziției se acuză reciproc. 

146 de deputați au votat pentru ridicarea imunității în vederea arestării preventive. 101 au fost împotrivă. În ciuda numărului mai mare de voturi pentru ridicarea imunității deputatului PDL, nu a fost cvorum în Camera Deputaților. Cătălin Teodorescu nu poate fi arestat. 

Paradoxul este că înainte de acest moment a fost cvorum pentru deputatul UDMR Marko Attila, pentru care, în același dosar, al Alinei Bica, s-a votat pentru ridicarea imunității cu 171 de voturi "pentru" la 111 "împotrivă". 

Liber pentru arestarea unui deputat UDMR. Vot strâns în Parlament

Situația a fost tocmai inversă celei de marți când Comisia Juridică a Camerei Deputaților a dat aviz favorabil pentru arestarea lui Cătălin Teodorescu, iar în cazul lui Marko Attila avizul a fost negativ. 

Ministrului Justiţiei a solicitat Camerei Deputaţilor încuviinţarea arestării preventive a deputatului Cătălin Teodorescu, acuzat de abuz în serviciu în dosarul în care este implicată şi fosta şefă a DIICOT Alina Bica. 

Deconspirarea votului secret în Parlament. PDL ar fi căzut în propria capcană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel