Deconspirarea votului secret în Parlament. PDL ar fi căzut în propria capcană

Arestarea preventivă a deputaților Cătălin Teodorescu și Marko Atilla a fost, marți, pe masa Comisiei Juridice a Camerei Deputaților. PNL și PDL au făcut presiuni pentru ca votul să fie dat "pentru". 

Lupta împotriva corupției printre parlamentari face parte din discursurile liberalilor. Marți, PNL și PDL au aplicat o strategie a pixurilor colorate pentru a deconspira votul în Comisia Juridică a Camerei Deputaților. 

"Am votat cu alte culori decat cei din majoritatea parlamentara, astfel incat sa nu mai existe niciun dubiu cine voteaza pentru si cine voteaza impotriva acestor cereri. Grupul PNL a votat cu culoarea rosie si grupul PDL cu culoarea verde", a declarat deputatul PDL Gabriel Andronache.

Cum poate Victor Ponta să aducă PLR la guvernare, fără vot în Parlament

Deputatul PSD Ciprian Nica a declarat, însă, potrivit Realitatea TV, că unul dintre voturile împotrivă era semnat cu verde, adică de un PDL-ist. 

Votul PDL-istului deconspirat a fost cu atât mai important cu cât un singur vot a făcut diferența. Vicepreședintele Comisiei, Ciprian Nica, a precizat că voturile au fost 13 "pentru", două "împotrivă" şi două abţineri. Pentru a fi aprobată cererea erau necesare 14 voturi "pentru", adică jumătate plus unu din numărul membrilor comisiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel