Halep, reacţie de bucurie după victoria României în Fed Cup: A fost haios

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a declarat pentru site-ul WTA că Fed Cup este la fel de importantă pentru ea ca un turneu de Mare Şlem, după ce a reuşit calificarea cu echipa României în semifinalele competiţiei. 

Încă mai simt emoţiile, a fost extraordinar. Suntem pentru prima oară în semifinale şi asta înseamnă foarte mult, a afirmat Halep într-o conferinţă de presă susţinută la Doha, după victoria reuşită de România în faţa Cehiei, 3-2 la Ostrava, în weekend. Fed Cup e ceva diferit. Nu pot spune că e mai mare, deoarece muncesc şi trăiesc pentru turneele de Mare Şlem. Este sport, e cel mai important lucru. Totuşi, voi pune Fed Cup pe aceeaşi treaptă şi dorinţă de victorie ca un Grand Slam, a adăugat Halep. 

Halep a comentat şi reacţia ei imediat după punctul care a adus victoria României la Ostrava, când a sărit peste un parapet pentru a o îmbrăţişa pe Irina Begu: Fetele şi căpitanul mi-au arătat clipul. A fost haios. După aceea m-am gândit cum am trăit momentul, nu a fost uşor, dar am făcut totul natural şi sunt fericită că fetele (Irina Begu şi Monica Niculescu, la dublu, n. red.) au reuşit să câştige acest meci, unul foarte dificil. 

Simona Halep a ajuns la şapte victorii consecutive în Fed Cup



Simona Halep, care a câştigat ambele meciuri de simplu cu Cehia, a ajuns la şapte victorii consecutive în Fed Cup, înaintea semifinalei cu Franţa din aprilie şi speră să pună umărul la calificarea în finală Nu joc pentru mine, joc pentru echipă. Dau totul, pentru că simt energia care vine de la echipă şi mă face mai puternică pe teren, iar dorinţa de victorie este şi mai mare, a subliniat Halep. Suntem o ţară mică, nu avem un sistem mare în tenis, iar acest rezultat va ajuta noua generaţie. Va ajuta copiii să fie inspiraţi să facă ceva în viaţa lor, să creadă că visele pot deveni realitate într-o zi, a adăugat fostul lider mondial. 

Vezi şi: Rusia vrea să-şi facă propriul internet

Accident pe A3. O maşină a luat foc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel