Urmărește emisiunea live


Gloria Bistriţa cere TAS rămânerea în Liga I

minge fotbal
minge fotbal

Clubul Gloria Bistriţa cere Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) să îi permită rămânerea în Liga I de fotbal din România şi dezaprobă incoerenţa instanţelor FRF în luarea deciziilor privind licenţierea.

„Prima instanţă, Comisia de licenţiere a FRF, a acordat clubului nostru licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I, dar Comisia de Apel a Administraţiei Naţionale de Licenţiere, urmare a sesizării directorului de licenţiere, a decis în mod abuziv retragerea licenţei, fără a lua în considerare litigiul dintre ACF Gloria 1922 Bistriţa şi Administraţia Finanţelor Publice a judeţului BN. Dezaprobăm incoerenţa deciziilor instanţelor FRF: prima instanţă a acordat licenţa, cealaltă ne-a refuzat-o (decizie finală şi inatacabilă, după cum s-a transmis), făcând publică decizia într-o conferinţă de presă, înainte de a fi comunicată către club. Ulterior, în şedinţa Comitetului Executiv al FRF, o hotarâre de menţinere în Liga I, decisă prin vot, a fost anulată samavolnic, iar clubului ACF Gloria 1922 Bistriţa «i s-a oferit libertatea» de a o ataca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne“, se arată în comunicatul clubului ardelean, citat de Mediafax.

Gruparea bistriţeană mai spune că pentru a stinge litigiul cu Administraţia Finanţelor Publice şi datoriile a transferat trei jucători de bază (Lukasz Szukala, Sebastian Achim şi Liviu Băjenaru), adăugând că dacă ar fi fost sprijinită financiar, licenţierea ar fi fost onorată fără reproş. Gloria Bistriţa s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, timp în care staful tehnic şi echipa se pregătesc pentru ambele variante, Liga I şi Liga a II-a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel