Gică Hagi, despre suspendarea primită de Simona Halep: Ei cunosc cel mai bine lucrurile!

Gică Hagi a făcut declarații despre situația în care se află Simona Halep, suspendată 4 ani de ITIA după ce a fost găsită vinovată de două încălcări ale regulamentului anti-doping.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep va face apel împotriva suspendării sale pe o perioadă de patru ani pentru dopaj. Simona Halep s-a declarat, marţi, şocată şi dezamăgită de decizia tribunalului independent care a suspendat-o pentru o perioadă de patru ani, despre care a spus că refuză să o accepte.

Gheorghe Hagi a transmis un mesaj cu privire la situația Simonei Halep, înaintea meciului dintre Farul Constanța și FCSB.

'E un lucru foarte delicat, vorbesc prea mulți despre asta. Eu sunt mai atent de obicei, cred că tuturor românilor ne pare rău. Suntem lângă ea 200%, dar cel mai bine este să vorbească avocatul și Simona, ei cunosc cel mai bine lucrurile.

Avocatul a vorbit și a punctat foarte bine niște lucruri, în rest se vorbește mult, mulți își dau importanță. Lăsați să curgă lucrurile așa cum trebuie, cei care știu tot sunt avocații și Simo, care trebuie susținută de toată România, pentru că e un patrimoniu al țării. Trebuie să fim alături de ea', a declarat Gheorghe Hagi.

Citește și - Sfatul lui Gigi Becali pentru Simona Halep după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj

Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Numeroase persoane publice, din lumea sportului și nu numai, au comentat decizia drastică primită de Halep.

Finanțatorul FCSB Gigi Becali a făcut mai multe comentarii miercuri cu privire la acest aspect.

'La ce nu mă pricep, cum să vorbesc? Eu văd prisma banului, eu așa o văd. Adică, dacă vedem lucrurile spirituale, atunci, da, dar, dacă vorbim de lume, trebuie să includem banii, că, fără bani, nu se poate. Simona, ce? Are bani, milioane de euro…Nu știu, din punctul meu de vedere. Probabil ea e afectată ca sportivă, vrea să mai joace.', a spus Becali, la PRO TV.

'A făcut bani. Să se liniștească!'

'A făcut bani. Să se liniștească, să fie sănătoasă și să își vadă de viața ei, că are bani, milioane, să nu o mai afecteze așa de tare. Totul numai pentru bani în lumea asta. Nu mai câștiga și ea mult acum. A câștigat bani, milioane, are bani, 30-40 de milioane de euro, să fie sănătoasă. Dacă era să deranjeze, îi făcea o manevră înainte, când era numărul unu mondial și numărul doi mondial. Îi făcea acum, când e altul un umăr mai încolo?', a mai spus Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel