Gheorghe Ciuhandu, înlocuit de la conducerea PNŢCD Timiş

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, cel care a condus și timp de 15 ani PNȚCD, a fost schimbat, marți, de la conducerea organizației județene, alături de aproape toţi liderii ei, potrivit unui document  semnat de liderul ţărăniştilor, Aurelian Pavelescu.

 Conform documentului semnat de Aurelia Pavelescu se arată că filiala județeană Timiș va avea o altă conducere, astfel încât Gheorghe Ciuhandu este nevoit să părăsească și el șefia organizației județene.

"Documentul comunică decizia de destituire a fostei conduceri a partidului şi numirea unei Comisii Interimare de Conducere Judeţeană a PNŢCD Timiş, cu următoarea componenţă: Valentin Moldovan - preşedinte, Marius Popovici - prim-vicepreşedinte, Dorin Hehn - secretar, Adrian Orza - vicepreşedinte, Ciprian Florin Briceag - vicepreşedinte, Sorin Belei - vicepreşedinte, Ioan Bucătariu - vicepreşedint, Dorel Cădariu - vicepreşedinte, Iancu Canea - vicepreşedinte, Ionel Curuţi - vicepreşedinte, Liviu Popescu - vicepreşedinte", se arată într-un comunicat transmis, marţi, de PNŢCD Timiş.

 În acelaşi comunicat se arată că Gheorghe Ciuhandu devine un simplu membru de partid. Gheorghe Ciuhandu a condus PNŢCD Timiş în perioada 1995 - 2005. Între anii 2005 - 2007 el a fost preşedintele PNŢCD la nivel naţional, iar din 2007 până acum a revenit la conducerea ţărăniştilor timişeni.

De la spargerea partidului în trei formațiuni, în 2008, PNȚCD a cunoscut numeroase lupte intestine mergând până la lupte pentu ștampilă și sediu. Cele trei aripi desprinse din PNȚCD au avut fiecare congrese separate, cu președinți care s-au contestat în instanță reciproc.

Aripa Aurelian Pavelescu a PNȚCD, în ultima vreme a devenit un susținător frecvent al președintelui suspendat Traian Băsescu, Pavelescu fiind prezent periodic în cadrul acțiunilor PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel