George Burcea și-a păcălit fanii că Viviana Sposub este însărcinată- FOTO

George Burcea a dat de înțeles, printr-o postare, că Viviana Sposub este însărcinată.

George Burcea și-a păcălit fanii că Viviana Sposub este însărcinată. În urma unui gest făcut de el, aceștia s-au gândit imediat că familia se mărește. Concret, bărbatul a postat o fotografie cu piciorul unui bebeluș alături de textul "Vine", iar pe fundal piesa numită "Magis Moments". Cum era de așteptat, oamenii au crezut că el anunță astfel că va mai avea un copil. După mai bine de o oră de când postase imaginile în cauză, fostul soț al Andreei Bălan a ținut să specifice că este vorba de un film, transmite România Tv.  Fotografia ar fi fost doar o manieră prin care actorul își promova viitorul său film, iar „copilul” era chiar pelicula care s-a filmat în Irlanda, doar că actorul nu specificase acest lucru în postarea sa.

Viviana Sposub spunea, acum ceva timp, că de la ea și George Burcea, oamenii se pot aștepta la tot felul de surprize. Totuși, aceasta mărturisea că nu se află în etapa în care pot face pasul cel mare.

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea: Se simte răsfățat atunci când, dimineața, găsește vasele spălate

Viviana Sposub a vorbit despre relația ei cu actorul George Burcea și modul în care... se răsfață cei doi.

"Având în vedere cât de ocupați suntem în perioada aceasta, cel mai mare răsfăț pentru mine este atunci când mă așteaptă să vin de la filmări cu masa pusă. El se simte răsfățat atunci când a doua zi, dimineața, găsește toate vasele spălate și cafeaua făcută, pe care, de obicei, o ia la pachet și fuge la filmări", a spus Viviana Sposub pentru viva.ro.

"Au fost foarte multe momente dificile în anul acesta. Dar nu între noi! Fiecare s-a confruntat cu greutăți, dar cel mai important a fost că ne-am susținut reciproc. Și asta facem în fiecare zi. Orice problemă ar avea George, mă sună pe mine. Orice problemă aș avea eu, îl sun pe el. Tocmai ăsta cred că a fost testul! Să vedem dacă rezistăm într-un an dificil. Testul a fost trecut, iar asta nu poate decât să însemne că vom rezista cu brio și când totul va fi bine", a mai spus concurenta de la Bravo, ai stil! Vezi mai mult AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel