Garbine Muguruza, adversara Simonei Halep: Mă doare în cot

Garbine Muguruza, jucătoarea de tenis cu care Simona Halep nu are o relație prea bună, a răspuns foarte dur jurnaliștilor după turneul pe care l-a câștigat la Monterrey. 

Garbine Muguruza a răspuns astfel după ce jurnaliștii au întrebat-o dacă este capabilă să câștige doar astfel de turnee. 

Cu două titluri de Grand Slam în carieră, Roland Garros şi Wimbledon, Muguruza a avut o ultimă jumătate de an mai degrabă modestă. Jocul nu i-a mai ieşit ca în trecut, fiind destul de inconstantă. În consecinţă, după triumful de la finalul săptămânii trecute, la Monterrey (unde a eliminat-o în semifinale pe Ana Bogdan), au fost unele voci care au spus că Garbine se poate impune doar în asemenea turnee, în cele mai importante nereuşind să treacă de un anumit prag psihologic.

"Mă doare în cot" 

"Mă doare în cot de cei care spun asta. Îmi pare rău că trebuie să mă exprim aşa, dar eu sunt foarte mulţumită cu cariera mea. Îmi doresc să adun titluri, oriunde s-ar întâmpla acest lucru. Vreau să câştig, vreau să joc mai bine şi să lupt pentru locul unu mondial. Aşa gândesc, acestea sunt obiectivele mele", a spus Garbine, conform tennisworldusa.org, conform digisport.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel