Galaţi: Zece teatre din România şi Republica Moldova, prezente la Festivalul Naţional de Comedie

Zece teatre din România şi Republica Moldova vor fi prezente la Galaţi în perioada 4 - 13 octombrie la cea de-a XXXI-a ediţie a Festivalul Naţional de Comedie, organizat de Teatrul Dramatic "Fani Tardini", în parteneriat cu Primăria Municipiului Galaţi şi Uniunea Teatrală din România (UNITER).

Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES, biletele şi abonamentele pentru festival au fost deja puse în vânzare.

"Festivalul aduce în faţa publicului de la Galaţi zece spectacole de teatru produse de tot atâtea teatre din România şi din Republica Moldova, precum şi un spectacol concert în avanpremieră. Anul acesta, festivalul revine la formula sa consacrată, aceea de festival-concurs. Primele nouă spectacole din program sunt în concurs, în timp ce spectacolul Teatrului de Comedie din Bucureşti, programat în ultima seară a festivalului, este în afara concursului. Ca în fiecare an, festivalul va avea şi o secţiune teoretică, ce va include ateliere de teatru, lansări de carte, conferinţe ce vor fi susţinute de personalităţi din lumea teatrului românesc. Programul acestora, precum şi noutăţi despre festival vor fi anunţate pe site-ul www.fanitardini.ro şi pe conturile oficiale ale teatrului de pe Facebook şi Instagram. Ca să fie uşor de găsit, toate postările din social media legate de festival vor fi însoţite de hashtagurile #ComedieGalaţi şi #ComedieGalaţi2019", precizează sursa citată.

Biletele pentru spectacolele din cadrul Festivalului Naţional de Comedie - Galaţi, au fost puse în vânzare pe bilete.fanitardini.ro şi la casa de bilete a Teatrului Dramatic "Fani Tardini", iar abonamentele pot fi achiziţionate exclusiv de la casa de bilete a teatrului gălăţean.

Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi s-a desfăşurat pentru prima dată în anul 1976, sub denumirea Colocviul despre Arta Comediei, teatrul din Galaţi fiind primul din România care a organizat un astfel de festival.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel