Gabriela Cristea, gafă de proporții. Val de mesaje acide: Arăți ca ultima babă!

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Gabriela Cristea a ajuns din nou ținta criticilor. Ce detaliu rușinos au observat urmăritorii. 

Revoltă la un an de la moartea lui Costin Mărculescu. Mara Bănică, foc și pară: Nu au răspuns! Taică-su era terminat

Gabriela Cristea a fost criticată dur de către fani, după ce aceaștia au remarcat un detaliu rușinos la o fotografie realiată într-o pauză de la filmările emisiunii sale.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, dar cu toate astea, vedeta este foarte des ținta criticilor. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când Gabriela Cristea a publicat pe rețelele de socializare o fotografie realizată într-o pauză de la filmările emisiunii sale.

Fanii au observat faptul că vedeta nu este vopsită și că i se văd rădăcinile albe. Mai mult decât atât, unul dintre internauți a lăsat de înțeles că se bucură pentru că prezentatoarea se numără printre persoanele publice de la noi cărora Oana Zăvoranu le-a declarat război, potrivit SPECTACOLA.RO.

Gabriela Cristea, criticată dur de către fani

“Și cu părul alb… Mai vopsește și tu rădăcinile alea, că arăți ca ultima babă! Bine îți face Oana Zăvoranu”, “Să te vopsești, că se vede urât. Mai vopsește-te la păr“, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți la fotografia cu pricina.

Cu toate astea, Gabriela Cristea a primit și multe complimente de la fanii care au putut să treacă cu vederea peste acest aspect.

“Ești o persoană minunată”, “Foarte frumos îți stă așa, naturală! Să fii mândră că ești frumoasă! Soțul tău e norocos să aibă așa femeie lângă el!    Ești adorabilă,  stimată doamnă ! Foarte bine arăți, Gabriela. Parul lung te întinerește”.

Gabriela Cristea, detaliu rușinos la prima apariție după revenirea la TV

Gabriela Cristea a revenit pe micile ecrane odată cu lansarea emisiunii "Mireasa. Urzeala Soacrelor", de la Antena Stars.

Deși a fost așteptată cu sufletul la gură de fanii ei, au existat și persoane care au criticat-o pe vedetă. 

Gabriela Cristea a fost criticată pentru apariția pe care a avut-o la prima ediție a emisiunii și asta pentru că a purtat un compleu roz închis la care a asortat un maieu de aceeași culoare, cu un decolteu decent și puțină dantelă în partea de sus. Se pare că alegerea vestimentară nu a fost pe placul fanilor săi, care au considerat că nu i se potrivește deloc.

"Cam mult retuș la poză!", "Baftă în noul proiect! E bine că ai ales roz pentru prima emisiune chiar dacă bârfele și cearta acuși se înfiripă…", "Pantalonii îti vin oribil", "Mai bine ați fi prezentat o emisiune de cultură generală gen concurs chiar și cu blonde decât această emisie de 2 lei cine credeți că și pierde timpul?", au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

(VEZI foto AICI)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel