Revoltă la un an de la moartea lui Costin Mărculescu. Mara Bănică, foc și pară: Nu au răspuns! Taică-su era terminat

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mara Bănică s-a revoltat după parastasul de un an al lui Costin Mărculescu. 

Costin Mărculescu a murit pe data de 8 iunie 2020, la vârsta de 50 de ani, în urma unui infarct făcut în propria casă.

În weekend, familia lui a organizat parastasul de 1 an, însă ce s-a întâmplat acolo a îndurerat foarte mulți oameni, printre care și Mara Bănică, prietena de suflet a actorului, ce a fost dezamăgită de ceea ce a văzut la evenimentul trist.

Sora lui Costin Mărculesc, Minerva, a organizat evenimentul trist la care au participat doar 10-12 persoane, acesta fiind motivul care a supărat-o pe Mara Bănică. Jurnalista a spus că a încercat să invite mai mulți oameni la parastasul de un an al lui Costin Mărculescu, însă mulți nici nu i-au răspuns la telefon.

Iată ce spune Mara Bănică

"A fost numai familia, 10-12 persoane. M-a rugat sora lui să anunț niște persooane publice să vină, dar nu au venit. Unii nu au răspuns nici la telefon. Unii chiar nu au putut să vină. Mitoșeru era la eveniment în afara Bucureștiului. Serghei Mizil era în Grecia.

L-am anunțat și pe Pepe, care m-a întrebat dacă avem nevoie de ceva să-i spunem. Acum nu l-am văzut la biserică, dar Pepe se duce des la mormânt, la Costin, pentru că nepotul lui, Franco, este înmormântat în același cimitir. Înmormântarea, practic, eu și cu Pepe i-am făcut-o lui Costin.

Acum, la parastas, l-am îmbrăcat pe Larry Freddy (n.r. actorul Răzvan Ghiță), i-am luat costum, apoi am mers la un restaurant. La înmormântare nu s-a făcut pomană la restaurant că era pandemie, dar am dat 125 de pachete. I-am scos și un album lui Mărculescu despre cariera lui, la 40 de zile. Taică-su era terminat săracul, la parastas, are 80 de ani. A fost trist!", a spus Mara Bănică pentru click.ro.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, revoltată că nu a fost invitată

În urmă cu un an, singura iubită ce apărea la înmormântarea actorului era Cristina Canela, ultima sa parteneră. Chiar dacă cei doi au avut o relație între 2017 și 2018 ce nu a avut succes, aceștia au continuat să țină legătura.

Cristina a spus că nu a fost invitată la parastasul de un an, lucru ce a supărat-o extrem de tare, susținând că familia actorului nu a plăcut-o încă de la început.

"Pe mine nu m-a invitat nimeni! Famila lui Costin nu m-a plăcut de la început. Mereu s-au băgat în relația noastră. Oricum, mie îmi face rău să mă duc la el la momânt, fac atacuri de panică", a declarat Cristina Canela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel