Froch îi acordă revanșa lui Bute într-un meci în 2013

ButeFroch2
ButeFroch2

Carl Froch, noul campion mondial IBF la supermijlocie, a anunţat că acceptă un al doilea meci cu Lucian Bute doar în primăvara lui 2013.

Preşedintele lui InterBox, Jean Bedard, ar vrea că boxerul gălăţean să susţină încă un meci înainte de revanşa cu Froch, care să fie împinsă undeva în vară. Întrebarea este următoare: revanşa nu ar fi mai interesantă dacă mai aşteptăm puţin? Lucian vrea un meci cât mai repede, dar munca mea de promotor este să cântăresc toate opţiunile şi s-o aleg pe cea mai profitabilă pentru el.

 Carl Froch nu este însă de acord cu această variantă. InterBox poate cere revanşa mai târziu anul viitor, dar nu e bine pentru noi. Dacă acest meci trebuie să aibă loc, trebuie să aibă loc cât mai repede, pentru că meciul cu Mikkel Kessler este cel mai important, scrie realitatea.net.

 Promotorii celor 2 tabere vor lua însă o decizie finală după meciul de sâmbătă, în care danezul Mikkel Kessler îl înfruntă pe nord-irlandezul Brian Magee.

 Kessler şi Andre Ward sunt singurii boxeri care au reuşit până acum să-l învingă pe Froch, care are ca obiectiv principal obţinerea revanşei împotriva celor 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel