Fotbal: Andone crede că Hagi este lipsit de şansă ca antrenor

Ioan Andone opinează că Gheorghe Hagi este un antrenor fără şansă, după ce Galatasaray a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei Turciei la fotbal, în urma unui 0-0 în returul cu Gaziantepspor.

După 2-3 în prima manşă, echipa lui Hagi avea nevoie de o victorie de 1-0 sau 2-1 pentru a se califica în semifinale.

„Am văzut meciul şi pot zice că nu are noroc. În minutul 90 să ratezi o asemenea ocazie (bara lui Cetin - n.r.). A fost un meci echilibrat, îi trebuia un singur gol. Dar să lucrezi într-o atmosferă de presiune e greu. Suporterii s-au întors împotriva lui, a echipei şi mass media, preşedintele. Acum el doar cu vestiarul poate rezolva problema, dacă o poate rezolva. Îi trebuie şi puţin noroc. Eu spun că nu are noroc ca antrenor. A început o muncă frumoasă, a adus şi jucători români. La acest nivel nu te lucrează jucătorii, iar Hagi are un nume mare şi eu nu cred asta“, a declarat Andone, cu prilejul deschiderii celui mai mare magazin Nike din ţară.

Andone crede că fotbalul românesc va avea de suferit prin plecarea lui Hagi de la Galatasaray: „Ar fi păcat să plece, pentru antrenorii români, pentru fotbalul românesc, deoarece Galatasaray este un nume mare. Dacă va avea timp va redresa situaţia, dar acum e foarte greu“.

sursa: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel