Fostul iubit al Ginei Pistol, reținut pentru evaziune fiscală

Gina Pistol si Nicola
Gina Pistol si Nicola

Omul de afaceri libanez, Nicola Saikaly, fostul iubit al Ginei Pistol, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, miercuri dimineaţă, într-un dosar de evaziune fiscală de peste 40 de milioane du euro.

[caption id="attachment_211523" align="alignleft" width="400"] Sursă foto: http://vedetemondene.ro[/caption] Nicola Saikaly, cunoscut ca fost iubit al Ginei Pistol, este acţionar principal la Novicio Food &Beverage SRL. Atât el cât şi un director al firmei au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie duşi în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore, informează Mediafax. Saikaly este acuzat de evaziune fiscală, bancrută frauduloasă şi spălare de bani. Potrivit unor surse judiciare, de la jumătatea anului 2011, Saikaly şi directorul reţinut alături de acesta, nu ar mai fi raportat corect cantităţile de produse importate sau exportate şi nu ar mai fi plătit contribuţiile la stat, informează libertatea.
Nicola a avut o relaţie cu Gina Pistol timp de şapte ani, însă cu multe certuri, despărţiri, împăcări şi inele de logodnă. În final, cei doi au hotărât de comun acord să se despartă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel