Florin Călinescu, glumă jenantă la adresa lui Smiley și Pavel Bartoș, în direct: Miroși, dă-te mai încolo

Florin Călinescu a făcut o glumă neispirată în direct la Românii au Talent.

După o pauză de un an și jumătate din cauza pandemiei de COVID-19, emisiunea "Românii au talent" a revenit în forță cu prima semifinală LIVE, în formulă completă, dar și cu public. 

"Îmi era dor de aceste emoții. Mă bucur că se întâmplă această semifinală, sunt sigură că și oamenii de acasă se bucură. Avem cele mai bune locuri, mulțumim din suflet", a spus Andra, vizibil emoționată de revenirea pe scenă. 

"Sper din tot sufletul ca toți concurenții să se bucure cel puțin la fel de mult cum ne bucurăm noi. Să fim din nou toți împreună și publicul împreună cu noi (…) Abia acum vom prețui publicul la adevărata lui valoare", a spus și Andi Moisescu. 

"Știi, e ca o carte bună. Nu știi cum începe, la ce să te aștepți când o deschizi. O descoperi pagină cu pagină, trăiești fiecare moment, înveți, te bucuri, râzi, plângi, treci prin tot acest set de emoții", a completat Alexandra Dinu.

Ce le-a putut spune Florin Călinescu celor doi prezentatori

 

În stilul caracteristic, Florin Călinescu a făcut o glumă jenantă către Smiley și Pavel Bartoș.

Smiley s-a apropiat de juratul emisiunii pentru a-l întreba cum se simte în această semifinală transmisă live, moment în care Florin Călinescu a avut o reacție neașteptată.

Florin Călinescu: Miroși a biberon, dă-te mai încolo

Pavel Bartoș: Eu a ce miros?

Florin Călinescu: Tu miroși a tomberon

Pavel Bartoș: Doamnelor și domnilor, biberon și tomberon. S-a întrunit formula completă și putem începe prima semifinală live.

Cine sunt primii CINCI finaliști și ce știu să facă, de fapt. Surpriză după VOTUL publicului

Citește mai mult: Românii au talent. Cine sunt primii CINCI finaliști și ce știu să facă, de fapt. Surpriză după VOTUL publicului

GIM, Ana Maria Mărgean, Rareș Trufea, Daria Batschi Beleca, Narcisa Ungureanu, Dragoș Pădeanu, Acro Mystic Duo, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Sara Șmighelschi și Bianca Purice au fost primii 12 concurenți care s-au luptat pentru cele cinci locuri din marea finală. 

În urma momentelor lor și a votului publicului, Rareș Trufea, Ana Maria Mărgean, Duo Turkeev, Daria Batschi-Beleca și GIM sunt cei cinci talentați care s-au calificat în finală.

Rareș Trufea și-a descoperit talentul când tatăl lui a lovit într-un pahar

Rareș Trufea este unul dintre concurenții Românii au Talent care au primit Golden Buzz. 

Rareș are o voce inconfundabilă, cântă la pian și și-a descoperit talentul la vârsta de doar 6 ani, atunci când tatăl lui a lovit cu lingura un pahar, iar el a recunoscut nota.

Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc

Ana Maria Mărgean are 11 ani și a determinat-o pe Andra să apese butonul de Golgen Buzz în preselecții. 

Prestația ei, un număr de ventrilocie, combinat cu un concert, a uimit publicul și juriul. 

Fetița și-a descoperit talentul în urmă cu 2 ani, când a văzut pe Youtube arta ventrilociei. Pe păpușa Lizzie, "colega" ei de scenă, a primit-o cadou anul trecut, iar preselecțiile de la Românii au talent au fost prima apariție pe scenă împreună.

Duo Turkeev, familia acrobată

Duo Turkeev este un grup format din Dmytro şi Julia, doi soţi care au decis să-și prezinte numărul lor de acrobaţie. Cei doi s-au cunoscut în Canada. Dmytro lucra atunci la Cirque du Soleil cu o altă parteneră, care s-a accidentat.

Cei doi artişti de circ au împreună două fetițe, una dintre ele, Liliya Turkeieva, fiind și ea, separat de părinți, concurentă în preselecții.

În urma deciziei juraților, cei doi soți au participat în finală alături de fiica lor și au realizat un număr emoționant de acrobație, cu o poveste ce a provocat lacrimi. 

Daria Batschi - Beleca, fata cu harpa magică

La 15 ani, Daria Batschi - Beleca a uimit o țară întreagă și l-a emoționat profund pe Andi Moisescu, care i-a dat Golden Buzz-ul.

Chiar dacă nimeni nu se aștepta la așa ceva, momentul ei la harpă a fost magic. 

"Mi-ai schimbat percepția asupra acestui instrument. Tu ai fost o întreagă orchestră", a spus Andra la preselecții.

"Aici e o îmbinare. Uitați-vă la ea, nu e nimic întâmplător. E un rafinament, o sensibilitate... în tot zbuciumul ăsta pe care-l cântă. Preocupările pe care le are ea și în care cred cu tărie, pentru că eu tot insist asupra acestui aspect, că arta și cultura trebuie subvenționate, pentru că, de fapt, s-ar putea ca acolo să ne găsim liniștea, ca acolo ele să ne stârnească că ne punem întrebări și să ne dăm răspunsurile de care avem nevoie pentru a ne regăsi. Vreau să o întreb dacă este dispusă să răsăcolim lumea?! Să-i punem pe oameni pe gânduri, să le oferim un semn de exclamare. Poate că harpa nu ține de trecut, pentru astea sunt cheile noastre spre viitor!", i-a spus Andi Moisescu, înainte de a apăsat butonul. 

GIM, puștiul care a venit cu un imn puternic de țară

Florin Călinescu a apăsat butonul Golden Buzz la Românii au Talent pentru GIM, băiatul din orfelinate care a emoționat o țară întreagă și care i-a lansat o provocare lui Andi Moisescu. 

Ion Mihail Ghintan are 20 de ani și o poveste de viață tristă.

Când a intrat pe scenă, tânărul a fost întrebat de Andi Moisescu cum i se spune acasă. De aici a pornit întreaga poveste a lui GIM. 

"Nu-mi zic! Nu-mi zic, că nu-mi zic. Am crescut singur de mic, în casa de copii, la orfelinate. La 11 ani am fugit și sunt singur, sunt bine. Am stat în orfelinat până la vârsta de 12 ani, oficial. Apoi am plecat și am stat în stradă, pe frig... Mai munceam la negru, nu aveam buletin, în construcții, ajutam, muncit cu ziua, cum reușeai. M-a păzit Dumnezeu, nimeni altcineva!", a început GIM să povestească. 

Andi Moisescu: Dacă ar fi să am eu puterea să-ți împlinesc visul tău, care ar fi ăla?

GIM: Să deschideți o casă de copii! Dacă nu eu... Dacă aveți puterea, deschideți! Eu vă ajut! Să fie cu totul altfel decât majoritatea. Indiferent că sunt case de stat sau case private, contează educatorii. Eu am numai 12 clase, 8 ani de muzică și 4 de actorie.

La finalul momentului artistic care a umplut ochii de lacrimi, Florin Călinescu i-a spus, emoționat:

"Ai spus că tu n-ai avut bunici și că vrei să-ți întemeiezi o familie și copiii tăi să aibă bunici... Te deranjează dacă eu aș fi bunicul tău?! Crezi în povestea cu peștișorul de aur?".

"Cred în multe povești", a spus GIM. 

"Bine, ia de aici atunci!", a continuat Florin Călinescu, apăsând butonul. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy