FIFA: Cupa Mondială va avea loc în Brazilia, nu există niciun plan B

brazil-proteste
brazil-proteste

FIFA nu a primit "nici cea mai mică propunere oficială din partea altei ţări pentru a organiza Cupa Mondială din 2014" în locul Braziliei, ţară zguduită de manifestaţii de amploare, a declarat secretarul general al forului mondial, Jerome Valcke.

"Nu s-a primit niciodată nici cea mai mică propunere oficială din partea altei ţări pentru a organiza Cupa Mondială din 2014. Vreau să fie clar: finala Cupei Confederaţiilor se va juca pe Maracana, iar Cupa Mondială în Brazilia. Nu există niciun plan B", a declarat Valcke.

Ministrul brazilian al Sporturilor, Aldo Rebelo, prezent la conferinţă, afirmase anterior că "speculaţia conform căreia Brazilia nu ar mai putea organiza Cupa Mondială, a dus la apariţia de candidate precum SUA, Anglia, Germania şi Japonia".

Guvernul brazilian este criticat pentru investiţiile uriaşe (peste 11 miliarde de euro) în vederea organizării Cupei Confederaţiilor şi a Cupei Mondiale. Peste 1,2 milioane de persoane au manifestat în întreaga ţară faţă de organizarea competiţiilor şi cheltuielile mari prevăzute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel