'Fenomenului' Ronaldo i-ar plăcea ca Maroc să elimine Franţa în semifinalele CM 2022. Ce spune despre șansele rivalilor din Argentina

'Fenomenului' Ronaldo i-ar plăcea ca Maroc să elimine Franţa în semifinalele CM 2022. Ce spune despre șansele rivalilor din Argentina
'Fenomenului' Ronaldo i-ar plăcea ca Maroc să elimine Franţa în semifinalele CM 2022. Ce spune despre șansele rivalilor din Argentina

Franţa 'rămâne marea favorită' la câştigarea trofeului, cu 'o echipă foarte solidă', a declarat, luni, fostul atacant brazilian Ronaldo, deși i-ar plăcea câştigătorului 'Balonul de Aur' din 1997 și 2002 ca Maroc să elimine Hexagonul în semifinale.

Ronaldo vede în starul francez Kylian Mbappe un candidat la titlul de cel mai bun jucător al turneului.

Franţa, campioana mondială en titre, va juca contra Marocului în semifinala de miercuri a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

'Încă de la început, pronosticul meu a fost mereu Brazilia şi Franţa', a declarat Ronaldo, în cadrul unei conferințe organizate la Doha.

'Brazilia nu mai este aici (eliminată în sferturi de Croaţia). Dar Franţa, partidă după partidă, şi-a confirmat statutul de favorită şi consider că rămâne marea favorită la titlu', a adăugat el, subliniind că 'Les Bleus', campioni mondiali în 2018, 'nu au suferit prea mult de pe urma presiunii de a fi deţinătorii titlului'.

Lui Ronaldo i-ar plăcea să învingă marocanii în duelul cu 'Les Bleus' din semifinalele Cupei Mondiale 2022

Împotriva Marocului, surpriza Mondialului din Qatar, campionul mondial cu Brazilia din 1994 şi 2002 se aşteaptă ca Franţa să-şi confirme statutul.

'Mi-ar plăcea ca marocanii să câştige, dar nu cred că vor reuşi. Eu cred că Franţa este o echipă foarte solidă, fie că este în apărare sau în atac, ori la mijlocul terenului', a spus fosta vedetă a Selecao, care s-a arătat impresionat de Kylian Mbappe, autor a 5 goluri la acest Mondial organizat în Qatar.

Ce spune despre Mbappe

'El ştie cum să se folosească de calităţile sale, cum să alerge mai repede decât alţii. Şi ştie cum să dea pase decisive sau să înscrie. Are timpul, calităţile, are ambiţie şi talent pentru a cuceri totul, cu certitudine', a mai spus Ronaldo.

Ronaldo a salutat parcursul Marocului, prima ţară africană semifinalistă a Cupei Mondiale: 'Este o frumoasă poveste de fotbal pe care o selecţionată africană o face, fiind în semifinalele unei Cupe Mondiale. Am văzut reacţiile în Maroc, iar ceea ce ne oferă fotbalul este foarte frumos'.

Ronaldo a ținut cont de 'marea rivalitate' sportivă dintre Brazilia şi Argentina și a vorbit despre șansele ca echipa starului Lionel Messi să câștige Cupa Mondială din Qatar 2022.

'Nu vreau să fiu ipocrit şi să spun că aş fi fericit pentru Argentina dacă ar deveni campioană. Dar văd fotbalul ca un romantic şi apreciez orice campioană', a mai spus Ronaldo, cel care este poreclit și 'Fenomenul'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel