F1 - Max Verstappen, victorie la Hockenheim: ”Mulţi piloţi au avut de suferit azi”

Foto cu caracter ilustrativ. F1 - Max Verstappen, victorie la Hockenheim. foto: @Hockenheimring - FB
Foto cu caracter ilustrativ. F1 - Max Verstappen, victorie la Hockenheim. foto: @Hockenheimring - FB

Formula 1 - Max Verstappen, pilotul Red Bull, a dezvăluit câteva dintre 'secretele' cu ajutorul cărora a câștigat la Hockenheim.

Max Verstappen, pilotul olandez de la Red Bull, care a obţinut victoria în Marele Premiu al Germaniei la Formula 1, cursă disputată duminică în condiţii de ploaie pe circuitul din Hockenheim, s-a declarat mulţumit de "bunele alegeri făcute de echipa sa.

"Toate cursele au ceva diferit, dar aceasta a fost una foarte bună întrucât condiţiile au fost dificile. Trebuia să rămânem concentraţi, nu ne puteam permite erori. Acum, după cursă, pot să spun că acel tete-a-queue a fost pentru a amuza publicul, dar pe moment nu a fost deloc plăcut, cu o aderenţă foarte slabă. Comunicarea cu echipa mea a fost crucială. Eu cred că am făcut alegerile potrivite şi tocmai asta a fost cheia succesului", a afirmat Verstappen.

"Mulţi piloţi au avut de suferit azi din cauza circuitului umed. Dar eu m-am antrenat mult pentru asemenea condiţii, de când eram tânăr. A fost multă muncă cu tatăl meu. Întotdeauna mi-a dat cele mai bune sfaturi. Şi nu doar pentru a conduce pe ploaie. Experienţa contează. Atât în viaţă, cât şi în Formula 1. Când ai peste 90 de curse, ai suficientă experienţă pentru a lua cele mai bune decizii", a conchis Verstappen.

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Germaniei, a 11-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, fiind urmat pe podium de germanul Sebastian Vettel (Ferrari) şi rusul Daniil Kviat (Toro Rosso), pe circuitul de la Hockenheim.

Verstappen a parcurs cei 292,736 km în 1 h 44:31.275, fiind mai rapid cu 7.333 decât Vettel şi cu 8.305 decât Kviat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel