EXCLUSIV  Efectul studiourilor Buftea. Papadopol: Unul dintre pericolele care m-au înconjurat

Alexandru Papadopol
Alexandru Papadopol

Alexandru Papadopol este un actor extrem de îndrăgit. Cei care nu îl știu de la teatru sau din filme, cu siguranță își amintesc de el din serialele românești care făceau super audiență.

Lacrimi de iubire - filmul (2006) și Numai iubirea (2004) sunt două dintre telenovelele care îi țineau cu sufletul la gură pe români în urmă cu mai bine de zece ani. Într-un interviu la DC News, Alexandru Papadopol, actor la Teatrul Odeon, a povestit cum a fost acea perioadă pentru el.


A reintrat în teatru și film

Ne-a declarat că practic se izolase în studiourile Buftea, acolo unde se filma zilnic ore întregi.

[citeste si]

"În perioada în care apăream în seriale, nu am mai făcut nimic altceva. Nu am mai jucat teatru, nu am mai făcut filme. Nu aveam timp și, în plus, mă izolasem. Acesta a fost unul dintre pericolele care m-au înconjurat. Realmente mă izolasem în studiourile Buftea. Te duceai acolo, filmai 8 - 9 ore, apoi te duceai acasă. Cam asta era viața. Vineri, la oră fixă, îți intrau banii pe card, adică aveai bani, filmai, dar traseele mele erau destul de limitate. Am ținut-o așa cam 9 ani. La un moment dat, s-a terminat cu serialele din Buftea. Apoi am avut norocul să reintru în această lume, adică să fac filme, să joc teatru la un nivel foarte bun", a povestit Alexandru Papadopol la interviurile DC News.

Iată răspunsul:


VEZI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel