E Tudor Chirilă un nasol care râde de săraci? ”A făcut-o de mai multe ori...”

foto Facebook Tudor Chirilă
foto Facebook Tudor Chirilă

O remarcă a lui Tudor Chirilă a aprins Internetul. 

După ce Irina Rimes a făcut totul pentru a convinge o concurentă să intre în echipa ei, Tudor Chirilă a picat ”victima” rețelelor sociale din cauza unei remarci făcute în ediția de vineri de la ”Vocea României”. Irina Rimes i-a spus concurentei că au chiar și pantofi la fel, la care Tudor Chirilă a întrebat ironic: ”I-ați luat de la același second hand?”. Remarca juratului nu a fost pe placul multora, care au apreciat că artistul râde de săraci. Alții au atras însă atenția că a ”râs” de o pereche de pantofi de 1.600 de euro, aproximativ, ceea ce nu s-ar încadra tocmai la... ”săraci”. 

Au fost și persoane care i-au apreciat umorul. De exemplu, regizoarea Lia Bugnar, care i-a scris: ”Nici nu stiu care intamplare e mai absurda, Tudore. Dosaru' meu sau rastignirea ta pentru o gluma (chiar buna, dupa gustu' meu). Urate vremuri”. 

Ea a comentat după ce Tudor Chirilă a scris pe Facebook că a căzut cu bicicleta, dar nu s-a dus la spital ca să nu fie băgat la pușcărie. O ironie față de situația absurdă în care s-a aflat Lia Bugnar. 

Citește aici: Bugnar s-a ales cu dosar penal după ce a căzut de pe bicicletă, pe o stradă pustie, și s-a rănit la barbă

Dar, dincolo de aprecierile unora și altora, au fost și persoane care l-au descris pe Tudor Chirilă așa cum el nu se arată și nu se laudă un spațiul public. 

”Cică a râs de săraci nasolul. Nu știu mulți oameni care apar pe la TV care să vină să stea ore bune cu copii din ghetou, dar Chirilă a făcut-o de mai multe ori... Citește continuarea pe RADIODCNEWS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel