După despărțirea de Pamela Anderson, Adil Rami a fost concediat și de Marseille. Care este motivul

Adil-Rami-Facebook
Adil-Rami-Facebook

După ce recent s-a despărțit de Pamela Anderson, fotbalistul Adil Rami a primit încă o lovitură. Acesta a fost dat afară de la Olimpique Marseille după ce nu s-a prezentat la antrenamente, dar  a apărut într-un show tv, potrivit Daily Mail.

Adil Rami a fost concediat de Marseille. Fiind accidentat, acesta a lipsit de la antrenamentele clubului francez de fotbal, Marseille. Însă, ulterior a fost văzut apărând într-un reality show. Câștigătorul Cupei Mondiale cu selcționata 'cocoșului galic' a fost inițial suspendat de Marseille luna trecută după ce nu s-a prezentat la antrenamentele de dinaintea noului sezon de Ligue 1. „Problemele personale” au fost menționate ca motiv, după ce Rami s-a despărțit recent de starul Baywatch Pamela Anderson, cu care a fost într-o relație.

Afectat după despărțirea de Pamela Anderson?


Am plecat din Franţa imediat", a declarat fosta actriţă din "Baywatch", care trăia la Marsilia cu internaţionalul francez - într-o serie de mesaje pe Instagram publicate la începutul lunii iulie sub o fotografie alb-negru a cuplului, alături de o inimă frântă. "Un mincinos" care "ducea o viaţă dublă". Actriţa Pamela Anderson îl acuza pe partenerul ei, fotbalistul francez Adil Rami, că ar fi înşelat-o, ceea ce Adil Rami a negat.

"Am fost înşelată, am crezut că trăim o 'mare dragoste'. Sunt devastată de ceea ce am aflat în ultimele zile, că ducea o viaţă dublă", a scris Pamela Anderson.

"În niciun caz nu duc o viaţă dublă, rămân pur şi simplu ataşat şi păstrez o relaţie de durată cu copiii mei şi cu mama lor, Sidonie, pentru care am un respect profund", a răspuns marţi seara Adil Rami pe reţeaua de socialiazare.

"Este adevărat că ar fi trebuit să fiu mai transparent în legătură cu această relaţie ambiguă", a adăugat fotbalistul care şi-a exprimat regretul că detalii intime ale relaţiei sale cu actriţa au ajuns pe internet.

Acuzat că ar fi bătut-o

„Mi-a zdrobit ambele mâini, mai mult pe cea dreaptă. Mi-a luat 6 luni să mă duc la doctor", a mărturisit Pamela Anderson, potrivit thesun.co.uk.

„Sora lui Adil Ram mi-a spus să am răbdare, că se schimbă. M-a rănit în mai multe feluri. Mă apuca cu brutalitate, mă intimida, mă ţinea lângă el cu puterea lui psihică. Mă lăsa să plec. Sau nu mă lasa să plec, îmi lua cheile de la maşină. Minciunile erau o mică parte din tehnica lui de a controla un om. Nu aveam voie să fiu undeva unde sunt prezenţi şi bărbaţi. Evident, e cam imposibil. Era mereu furios, trebuia să filmez totul în jurul meu, orice făceam. Nu era suficient pentrru el", a mai spus vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel