Drama din familia Nicoletei Voica. ”Mai aveţi copii, doamnă? Pe ăsta o să-l pierdeţi”

Foto: Facebook / Nicoleta Voica, Florin Delinescu
Foto: Facebook / Nicoleta Voica, Florin Delinescu

Nicoleta Voica a povestit despre dramele din familia sa. 

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, puțini cunosc drama prin care a trecut artista de muzică populară Nicoleta Voica și familia sa. Vedeta și-a pierdut fratele la o vârstă fragedă în urma unui cancer osos, iar mai apoi a murit și mama ei, tot din cauza unei boli necruțătoare, scrie romaniatv.net

Seria dramelor a început după ce fratele său a suferit o entorsă la picior. Nicoleta Voica a fost cu fratele său Silviu și cu mama lor la medic. Acolo au primit vestea care i-a lăsat fără suflare. 

”Eram cinci fraţi. Lui îi plăcea să facă schimb de casete şi, într-o zi, în timp ce alerga a făcut o entorsă. Când m-am întors din turneu, l-am trimis la doctor. A venit medicul și mi-a zis că are un fel de cancer osos. L-am dus la Timişoara. Acolo, medicul i-a făcut investigaţii şi la un moment dat, i-a spus mamei: „Mai aveţi copii, doamnă? Pe ăsta o să-l pierdeţi””, a declarat Nicoleta Voica. 

Suferințe și un nou deces în familie

După ce fratele său a murit, mama Nicoletei Voica a suferit teribil, iar apoi s-a și îmbolnăvit. 

”Tot timpul stătea cu mâinile la cap și îmi spunea că nu mai suportă să audă cum face pământul pe sicriul lui Silviu”, a mai povestit Nicoleta Voica. 

Mama cântăreței a suferit foarte mult, murind şi ea tot de cancer.

Nicoleta Voica, DIETĂ. Cum slăbești 17 KG în 7 luni

După ce şi-a făcut operaţia de micşorare de stomac, Nicoleta Voica și soțul ei au decis să adopte un stil de viață mult mai sănătos. Cântăreața de muzică populară și Alin, soțul ei, a mărturisit care este secretul lor și cum au slăbit 17 kilograme în timp record.

Artista a dezvăluit că din cauza pandemiei de COVID-19, la fel ca majoritatea oamenilor din întreaga lume, s-a îngrășat foarte mult, iar când și-au dat seama, ea și soțul ei au decis să-și schimba stilul de viață radical. 

În primul rând și-au schimbat alimentația, eliminând din farfurii tot ceea ce are multe calorii. În al doilea rând, au început să facă multă mișcare, stabilindu-și un minim de 6000 de pași pentru ea și 10.000 pentru el în fiecare zi, monitorizați cu ajutorul aplicațiilor de pe telefonul mobil.   

Citește știrea integral aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel