UPDATE: Accident pe Centura Capitalei, trafic blocat/ Două TIR-uri s-au ciocnit pe E85. Unul ar fi rămas fără frâne

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Două TIR-uri s-au ciocnit pe E85, în judeţul Neamţ. A fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare. 

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN Centura București, în zona localității Domnești, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri, unul dintre ele este încărcat cu sticlă, celălalt fiind fără încărcătură. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri, fiind valori ridicate de trafic.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1 Brașov-Sibiu, la kilometrul 292, la ieșire din localitatea Bradu, județul Sibiu, s-a produs o coliziune față-spate între un ansamblu de vehicule și o cisternă. Nu sunt scurgeri de combustibil pe carosabil, iar șoferul autoturismului acuză dureri, fiind evaluat medical. Traficul rutier este oprit în ambele direcții, valorile de trafic fiind în creștere.

Se estimează reluarea normală a circulației în 60 de minute.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 5 București-Giurgiu, la kilometrul 45+600 de metri, între localitățile Uzunu și Plopșoru, județul Giurgiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară, un autotren și un autoturism. În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale, însă traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

- ştirea iniţială - 

Doi şoferi de TIR din judeţele Galaţi şi Bacău au fost răniţi, în noaptea de miercuri spre joi, într-un accident rutier produs pe drumul european E85, în comuna Săbăoani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, agentul principal Georgiana Puşcaşu, a declarat că accidentul s-a produs după ce şoferul din Galaţi nu a acordat prioritate de trecere.

"Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce un bărbat de 47 ani, din judeţul Galaţi, conducea un ansamblu de vehicule pe drumul judeţean 208, la intersecţia cu E 85, în afara localităţii Săbăoani, a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat de 33 ani, din judeţul Bacau. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor conducători auto", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, conform Agerpres.

Unul dintre TIR-uri ar fi rămas fără frâne



"În urma coliziunii, unul dintre conducătorii auto a rămas blocat în interiorul cabinei. Cu ajutorul echipamentelor şi procedeelor specifice, pompierii au intervenit pentru scoaterea unui bărbat de 47 ani, conştient, cu politraumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman. Cel de-al doilea conducător auto, un bărbat de 33 ani, conştient, cu poltraumatisme, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, ulterior fiind transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Şoferul care a provocat accidentul le-a declarat poliţiştilor rutieri că autovehiculul a rămas fără frâne şi nu a reuşit să oprească în intersecţie.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Traficul rutier s-a desfăşurat restricţionat pentru aproximativ trei ore.

Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel