Tânăr de 29 de ani, LOVIT mortal de tren! S-a deschis dosar penal. Cine ar fi bărbatul

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

TRAGEDIE în Alba: Un tânăr de 29 de ani din Teiuș a DECEDAT după ce a fost lovit de un tren la Cistei. A fost deschis un dosar penal. 

În urma cercetărilor efectuate, persoana lovită de tren a fost identificată. Este un tânăr de 29 de ani, din Teiuș, care a fost acroșat de trenul de persoane R-3512, ce circulă pe relația Teiuș – Sighișoara, la km 293 + 600 de metri , a magistralei CF 300. Ca urmare a producerii accidentului, trenul a avut o întârziere de aproximativ 15 minute.

Polițiștii Serviciului Județean de Transporturi Alba continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Potrivit IPJ Alba, un bărbat de aproximativ 30 de ani a decedat după ce a fost lovit de un tren, în dreptul localității Cistei.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare. Din primele informații bărbatul decedat ar fi din localitatea Căpud, scrie Ziarul Unirea, care vine şi cu imagini şocante de la locul accidentului.

Accident grav şi în Giurgiu, în iulie. Tir lovit de tren 

Un tren încărcat cu păcură și benzină a lovit un tir la intersecția dintre calea ferată și DN 5B Giurgiu-Ghimpați. 

Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite și nu a fost pericol de explozie. 

Accidentul a avut loc pe DN 5B, în dreptul localităţii Bălănoaia, între un tren cu 23 de vagoane încărcate cu păcură şi benzină şi un TIR care transporta piese auto.

În urma accidentului mecanicul de locomotivă şi şoferul de TIR au suferit atacuri de panică, dar nu au fost răniţi. TIR-ul a fost străpuns de locomotivă şi dus aproximativ 50 de metri pe calea ferată, avariind tronsonul de cale ferată respectiv. Câteva sute de litri de combustibil s-au scurs pe pământ din rezervoarele locomotivei şi ale autotrenului, conform Agerpres.

Pe 8 iulie, un tren de călători deraia în Cluj. 

„CFR Călători informează că pe 8 iulie 2021, in zona Câmpia Turzii – Valea Florilor s-a produs un deranjament în circulaţia trenului R 3081. Călătorii din tren au fost preluaţi de trenurile în circulaţie către destinaţia finală. Nu a fost afectată siguranţa călătorilor. Cauzele care au condus la producerea acestui deranjament sunt în curs de cercetare de o comisie care s-a deplasat la faţa locului. Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că măsurile care se iau au ca principal scop siguranţa călătoriei”, transmitea atunci CFR Călători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel